Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy nős férfi, hogyan szereljem le?
Van egy férfi, 35 éves, aki teljesen odáig van értem, azt mondja szerelmes lett belém és velem akar élni, elhagyná értem a feleségét. Folyton udvarol, bókol, rajongással ír minden mondatot.
Megmondtam már neki rengetegszer, hogy hagyjon békén, nem akarom, hogy miattam szétszakadjon a családja, na meg nem is az esetem.
Teljesen hajthatatlan, mindig küldözgeti facebook-on az üzeneteket, hogy gondoljam meg, mindenem meglenne, csak mondjak neki igent.
Nem akarok bunkó lenni, de már nincs több ötletem, hogy hogyan állítsam le.
Szerintetek mit kéne mondanom neki, hogy végre megértse, hogy nem akarok tőle semmit és ő ne akarjon tőlem semmit? 23L
#4, Nem kínáltam fel magam, nincs kint olyan kép, ahol kiraknám a mellemet vagy a fenekemet. Ne legyél cinikus!
Ha nem haragszol meg, akkor a fejemet csak nem fogom letakarni senki miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!