Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összevesztünk, mert szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk, mert szerinte könnyűvérűnek nézek ki, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Találkoztunk ma a barátommal.

Egy rövidnadrág volt rajtam(a fenekemet takarta, tény, hogy rövid, de semmim nem lógott ki belőle), egy topánka, illetve egy rövid felső(kicsit dekoltált) boleróval.

Hozzá szépen felfogott haj, enyhe smink.

Mikor meglátott, kiborult, hogy hogy nézek ki, hogy jöhetek így ki utcára, és, hogy siessünk haza(eredetileg burgerkingbe mentünk volna), mert ez már rűá nézve gáz, hogy ilyen lánnyal mutatkozik, mindenki engem bámul. Fogtam magam és haza mentem, mondtam neki, hogy haza fogok ő meg elengedett simán. Azóta keres, hogy jól vagyok-e(sajna nem túl biztonságos környéken lakom, jó bent a belvárosban), de nem veszem fel. Jól teszem?

2016. ápr. 15. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Próbáljatok meg kompromisszumot kötni, öltözz kicsit visszafogottabban ha ez őt zavarja. Nem kell lecserélni miatta az egész ruhatáradat, csak alakítsd úgy az öltözködésed, hogy ne érezze magát kellemetlenül miatta.
2016. ápr. 15. 15:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tényleg könnyűvérűnek nézel ki ezzel a stílussal, hiába nincs kinn épphogy csak a segged, az még nem jelent semmit.

Az más kérdés, hogy ha ennyire nem tetszik neki a stílusod minek van veled? Szerintem erre kérdezz rá nála.

2016. ápr. 15. 16:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Rovidnadragban mondjuk eleve nem igazan illik a varosban maszkalni, plane nem olyanban amibol majdnem kivan a feneked.

A cicanaciban is igaza van, nem tudom miert de ez a divatbaki csak Magyarorszagon divat hogy a csajok cicanacit nem tunika ala vagy szoknya ala vesznek... En majdnem dobtam az ilyenfajta oltozkodestol egy hatast amikor otthon voltam latogatoban, nade mindegy, ez en vagyok....

Velemenyem szerint a lanyok nagy tobbsegenek a tul eros smink sem all jol, inkabb kelt bohocos, termeszetellenes benyomast mint szep lenne.

Ettol fuggetlenul nem kene igy viselkedni, ha nem tetszik ahogy oltozol, sminkelsz, azt megmondhatja kedvesen is. Nyilvan en sem szivesen mennek el ferfikent egy olyan novel randira aki ugy nez ki mint aki most jott egy kuplerajbol es egyaltalan nem egy varosi randihoz van oltozkodve meg sminkelve.

Megvaltoztatnia nem kell, de te is hallgathatsz ra valamilyen szinten, ha nem rosszindulatbol mondja akkor epito kritikanak vennem, plane hogy ugy tunik, neki (veled ellentetben) van izlese...

2016. ápr. 15. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:
.
2016. dec. 27. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!