Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy ha nyomulunk valakire, akkor előbb utóbb úgy benne leszünk a gondolataiban, hogy össze fogunk vele jönni?
Figyelt kérdés
Ez a nővérem véleménye. Ő ezt a Láthatatlan ember című könyvben olvasta, hogy a csaj mindig sündörgött a srác körül, akkor is, amikor a srác lerázta és a végén összejöttek.
Meg azt mondja, érdemes ezt csinálni. Én most "sündörgök" egy srác körül, ráírogatok, beszélgetünk. A tesóm szerint előbb utóbb belém szeret. Ti mit gondoltok?
2016. ápr. 4. 12:34
11/15 anonim válasza:
Utolsónál a pont. Ha valakinek nem jössz be, akkor sündöröghetsz, amennyit csak tudsz, akkor sem fog beléd szeretni. A gondolataiba lehet, hogy beeszed magad, de nem biztos, hogy úgy, ahogy te szeretnéd. Azt fogja gondolni, hogy már megint itt ez a .. csaj....
12/15 anonim válasza:
Van, amikor bejön, csak az esetek többségében ez nem alakul ilyen szépen, és pl. átmegy a dolog zaklatásba.
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem igy mukodik. Ha nincs kemia, akkor en inkabb idegesitonek talalom, ha egy pasi nyomul, es elobb-utobb megmondom nekki, h f*** off.
14/15 anonim válasza:
Vagy őrült kukkolónak, követőnek fog tekintetni, és iszkol előled, ahogy csak tud.
15/15 anonim válasza:
Nem hiaba konyvben olvasta. Ha ezt csinalod lehet h meg idegesiteni is fogod. Ha tetszel neki akkor meg trukkok nelkul is osszejottok. Sztem ne ess tulzasba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!