Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bunkóság vagy baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság vagy baj ha ilyenkor nyomulunk?

Figyelt kérdés
A csaj aki egy ideje tetszik nekem úgy volt hogy 3 napja randizik egy másik pasival(azt nem tudja hogy tetszik nekem)de a pasi a randi előtti napon össze jött egy másik csajjal. Így aki nekem tetszik ez nagyon rosszul esett és szerintetek baj lenne ha most próbálkoznák?

2012. dec. 6. 16:54
 1/9 anonim válasza:
miért lenne baj?hívd el vhova,beszélgessetek és hátha kialakul!sok sikert!
2012. dec. 6. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
1-es te értetted a kérdést?
2012. dec. 6. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem ugyanúgy örülne egy randinak veled, mint amúgy... :)
2012. dec. 6. 17:00
 4/9 anonim válasza:

"2" szerintem te nem érteted a kérdést....mi bajod vele?

tanácsot próbált adni,nem úgy mint te h nem a kérdezőnek írsz hanem egy válaszolónak...

az én véleményem is az h 1 próbát megér!

25/F

2012. dec. 6. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem tikolom hogy nem értem, csodálkozom hogy ti igen.

"Így aki nekem tetszik ez nagyon rosszul esett és szerintetek baj lenne ha most próbálkoznák?"

Fenti mondatot fejtsd már ki mit takar, nem sikerült értelmeznem.

2012. dec. 6. 17:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam az hogy a pasi dobta az általam kiszemelt csajt ez neki rosszul esett és hát ez rosszul esett neki.
2012. dec. 6. 17:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Ajj tiszta ideg vagyok nem birok írni

Lényeg a csaj rosszul érzi magát és amúgy mind 1 osztályba járunk

2012. dec. 6. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezed meg van -e programja ha nem nincs e kedve valamelyik este eljönni veled. Csak beszélgettek, nem muszáj randinak tűnnie aztán eldönti akar- e veled valamit.
2012. dec. 6. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy csak simán beszélgess vele, menj oda hozzá, csajoknak bejön ha valakinek a vállán kisírhatják magukat. Ha sikerült kicsit jobb kedvre derítened akkor felhozhatod csinál- e valamit aznap este.
2012. dec. 6. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!