Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kivitelezni ezt a megviccelést? N
Meg KELL viccelnem a páromat, és arra gondoltam, higgye azt, megcsaltam. Igencsak ízléstelen tréfa, most mégis ehhez kérek tippet.
Mégis mi lenne a legegyszerűbb, legbiztosabb módja, hogy ezt beadjam neki, ha féltékeny alkat ugyan, de már hozzászokott a megviccelésekhez, és pontosan tudja, nem vagyok egy könnyűvérű/csalfa alkat?
Az hogy "bevallom" megcsaltam, nem jó ötlet, mert vagy elnevetném, vagy a becsületszavamat akarná hogy ez igaz, még mielőtt végigmondtam, így nem lenne belőlem semmi.
Nő vagyok, szóval arra gondoltam, hagyjak idegen férfiruhákat nálam, de mivel ismer, ez nagyon átlátszó, esetleg azt hinné, a bátyámé, akivel együtt lakom.
Hát ha van jobb ötletetek, adhattok, ami helyettesíti a megcsalást. De olyan dolgot kell bevennie, ami kellemetlen téma, nem csak simán humoros.
Az első válasz hasznosnak tűnik!
Vegyél magadnak egy szál rózsát,azzal állíts haza.
Ám én sem értem mi értelme ennek.
Már látom előre, hogy jövő héten mi lesz a kérdés:
"Kidobott a párom, mert azt hazudtam neki, hogy megcsaltam. Hogyan szerezzem vissza?"
5-ös ötletes. :D
6-os, bátyám nem bevonható ilyenbe szerintem... :P
Hát, nem dobna ki, inkább majd elhallgat fél órára, amíg lenyugszik a dühe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!