Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám kivitelezni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám kivitelezni ezt a megviccelést? N

Figyelt kérdés

Meg KELL viccelnem a páromat, és arra gondoltam, higgye azt, megcsaltam. Igencsak ízléstelen tréfa, most mégis ehhez kérek tippet.

Mégis mi lenne a legegyszerűbb, legbiztosabb módja, hogy ezt beadjam neki, ha féltékeny alkat ugyan, de már hozzászokott a megviccelésekhez, és pontosan tudja, nem vagyok egy könnyűvérű/csalfa alkat?

Az hogy "bevallom" megcsaltam, nem jó ötlet, mert vagy elnevetném, vagy a becsületszavamat akarná hogy ez igaz, még mielőtt végigmondtam, így nem lenne belőlem semmi.

Nő vagyok, szóval arra gondoltam, hagyjak idegen férfiruhákat nálam, de mivel ismer, ez nagyon átlátszó, esetleg azt hinné, a bátyámé, akivel együtt lakom.

2016. ápr. 3. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Én buktam már le gumicsomagolással, csak annyival, amit letépsz belőle...
2016. ápr. 3. 19:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez most vicc? Miért kéne átverni a párod? Ennyire nem működik valami vagy csak a féltékenység hiányzik, hogy elhidd szeret még? Nem értem felnőtt ember, hogy csinálhat ilyet. Addig viccelsz amég egyszer elhiszi vagy megunja. Magyarázd meg kérlek ez miért jó?!
2016. ápr. 3. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jó tréfa, nagyon nagyon rosszul elsülhet egy ilyen. Miért nem mással próbálkozol, és miért kell megviccelned?
2016. ápr. 3. 19:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát ha van jobb ötletetek, adhattok, ami helyettesíti a megcsalást. De olyan dolgot kell bevennie, ami kellemetlen téma, nem csak simán humoros.

Az első válasz hasznosnak tűnik!

2016. ápr. 3. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Vegyél magadnak egy szál rózsát,azzal állíts haza.

Ám én sem értem mi értelme ennek.

2016. ápr. 3. 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha kellemetlen dolgot akarsz, szerintem a bátyád is bevehetnéd. Többféleképpen is kivitelezheted, de a lényeg lehetne az, hogy úgy tűnjön, mintha a bátyáddal kavart volna a hátad mögött, a bátyád meg mint beavatott beismer mindent, te meg jól kiakadsz. Ez elég ízléstelen tréfa :D
2016. ápr. 3. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Már látom előre, hogy jövő héten mi lesz a kérdés:

"Kidobott a párom, mert azt hazudtam neki, hogy megcsaltam. Hogyan szerezzem vissza?"

2016. ápr. 3. 20:08
 8/10 A kérdező kommentje:

5-ös ötletes. :D

6-os, bátyám nem bevonható ilyenbe szerintem... :P

Hát, nem dobna ki, inkább majd elhallgat fél órára, amíg lenyugszik a dühe.

2016. ápr. 3. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor papucs. Velem játszanád ezt, hamar az utcán találnád magad.
2016. ápr. 3. 20:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem papucs, inkább tökös hogy bírja a gyűrődést. Majd visszafizeti.
2016. ápr. 3. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!