Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékezhet rám, ha 10 éve nem látott?
Figyelt kérdés
12 évesen szerelmesek voltunk egymásba egy sráccal elég sokáig. Sokat lógtunk együtt, meg ilyenek, de abban az időben még nm volt divat a gyerekek közt hogy "most akkor járunk", meg hasonlók. Aztán elkerültünk nagyon messzire egymástól, 10 éve nem beszéltem vele, és nem is láttam, kb nem is tudom, hogy néz ki most. Ismerősök vagyunk Fb-n, minden fotóm tetszik neki, a zene is, ha posztolok (jó, nyilván csak mert lehet, ugyanazt szeretjük), de sose beszéltünk. Neki nincs senkije, komoly állítólag nem is volt, nekem volt már több kapcsolatom is, illetve jelenleg is 3 éve tartó van.
Nem szoktam már vele foglakozni,csak tegnap spontán vele álmodtam,azért gondolkodtam el így ezen, vajon érdeklem-e még, vajon emlékszik-e még rám.
22N és 22F
2016. márc. 30. 16:59
1/1 anonim válasza:
Igen. Csak a nők szokták elfelejteni a régi pasijaikat, egy bizonyos szám felett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!