Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyen több, mint szexkap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen több, mint szexkapcsolat? (kb:1,5évet várt rám)

Figyelt kérdés
Ő 30 éves férfi, én 20 éves vagyok. 2 éve ismerjük egymást. Régebben elég ritkán találkoztunk, most többet, már mindig ő keres. Kb:1,5 évet várt rám szex terén. Régebben mondtam neki, hogy többet érzek, de azt mondta majd alakul...Azóta nem jött szóba. Kb. Nem akar kapcsolatot meg semmit sem. (2.nő vagyok az életében, senkivel sem jár össze, csak velem). Mostanában olyanokat mond, hogy csinos vagyok... , megőrülne, ha nem láhatna, jó érzés volt neki ennyit várni rám stb. Egyszer meg akartam vele szakítani a kapcsolatot, de nem sikerült és ő sem akarta volna. Mi csak összejárunk-ő mondta. Sokszor kérdez mostanában, hogy mi a helyzet a pasikkal, meg reméli nincs más rajta kívül. Nem akarom elkészíteni. Félek, hogy jobbat talál, mint én. Nem tudom mit lehetne tenni, hogy ne csak így legyünk.

2016. márc. 28. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Ebbe a dologba kár volt belemenni... A leírás alapján ő egy önző, manipulatív férfi. Szexen kívül nem akar mást, de azért neked ne legyen senki rajta kívül. A helyedben pedig erősen kételkednék abban, hogy hányan vannak még rajtad kívül. Tudod egy 10 évvel fiatalabb "kislányt" nagyon könnyű megvezetni, főleg ha ilyen naivitással állsz hozzá.

Te tudod kire áldozod a idődet, de ettől a helyzettől szerintem ne remélj túl sokat.

27/N

2016. márc. 28. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Ja, és ezt a 1,5 év "várást" is felhasználja (ezt érzelmi zsarolásnak hívják). Ugye te sem hiszed el, hogy 1,5 év alatt egyszer sem állt fel a farka? És addig neki senki sem volt?

Kérlek gondolkozz egy kicsit, mert a végén te fogod ennek az egésznek a levét meginni.

2016. márc. 28. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Azalatt a 1,5ev alatt is rendesen kurogatott masokat,ne szalldogalj ez csak manipulacio a reszerol. Szexkapcsolatnak indult az is marad ebbol tobb nem lesz.

Az hogy kerdezi van e mas,csak azert teszi mert nyugtazni akarja,hogy egyedul jar e benned van sem. Bocs a fogalmazasert,de biztos vagyok benne hogy ez van a dolog mogott.

2016. márc. 28. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az első 3 válaszban tömören leírták az igazságot. Ebből nem lesz több, csak ha ő akarná, de ő csak használ téged, mivel nem szerelmes beléd. A srác akaratát meg nem tudod befolyásolni. Lehet jobban járnál, ha elkezdenél ismerkedni másokkal és megszakítanád ezzel a sráccal a kapcsolatot.
2016. márc. 28. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Jahh, jól leírták a többiek is, szóval valahogy mondd meg neki. Amilyen dolgokra képesek az emberek manapság, el se lehet hinni. Nehéz elképzelni, hogy egy 30 éves férfi, aki szexkapcsolatra vágyik valakivel, kibírta 1,5 évig otthon csücsülve csaj nélkül.
2016. márc. 28. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
11%
...miért nem lehetnek a csajok okosabbak/normálisabbak?
2016. márc. 28. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!