Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor hogyan tovább? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor hogyan tovább? Mit tennétek? (lent)

Figyelt kérdés

2 hónapot udvarolt, majd az első együttlét után megkért, hogy legyünk csak barátok, mivel ő nem szeretett belém. Belementem, gondoltam ha nem klappolt a dolog jobb hogy tisztázódott.

Ezt követően maradt a barátság, és a szex is. (mivel kezdeményezett, én meg gyenge voltam)

Viszont minden alkalom után vagy én, vagy ő mondja, hogy maradjon csak a barátság. (Ő intenzíven ismerkedik, kisebb nagyobb sikerrel.) Ez már így megy 7 hónapja.

Az utóbbi időben megváltozott. Jobban keresi a társaságomat, programokat szervez, bókol...

Tegnap csókkal búcsúzott el, ilyen még nem volt. Később írt egy SMS-t: nagyon jól éreztem magamat, szuper haver vagy....

Amit én érzek: stabil szeretet, néha több is. De ez már sok.

Ő: 39, Férfi

Én 31, Nő (+ a 7 éves kisfiam. Természetesen őt nem vonom bele ebbe az egészbe)

2015. aug. 2. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ott hagynám a francba,hogy az hihetetlen...

Csak a szexre kellesz neki.Most éppen nem talált senkit így most bókol.

Nem akarlak megbántani,de komolyan ennyi eszed van 31 éves létedre?????

2015. aug. 2. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, azt hittem 18, vagy 20 éves lehetsz :D
2015. aug. 2. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó vagy nála,mint szexpartner.Mint nő és mint társ sajna nem.Persze ez azért van,mert te hagyod,hogy így legyen.A legokosabb dolog nyilván az lenne,ha nem hagynád magad továbbra is megvezetni és kilépnél,de hát vak vagy.
2015. aug. 2. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

a korotokon elkerekedett a szemem!

a 20 évesek csinálják ugyanezt.

2015. aug. 3. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!