Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimiike kérdése:
Nem tudok kiigazodni azon, aki tetszik nekem. Cselekedetei alapján így, szavai alapján meg emígy kell gondolnom. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi a véleményetek arról, ha egy pasi teljesen úgy viselkedik, mintha tetszenék neki, azonban ha rákérdez nála valaki -esetemben pár barátja, de nem az én kérésemre-, akkor tagad? Mindig odajön hozzám és beszélget velem, folyamatosan bámul, amikor csak teheti a lehető legközelebb jön hozzám, ha csak teheti a közelembe ül le (elém, mögém, mellém), valamint az arckifejezései, az, hogy folyton elpirul mikor beszélünk is azt mutatják, hogy tetszem neki (a legjobb barátnőm elmondása szerint, bár szerintem is). Jobban sajnos nem tudom leírni, de ha látnátok a viselkedését, az apró gesztusait, értenétek a gondomat :/ Azonban ha bárki rákérdez, nem válaszol, esetleg témát terel. Mit gondoltok, melyik lehet az igaz?2016. márc. 25. 17:01
1/3 anonim válasza:
Nalunk is mindig ez volt az oviban. Nem mindenki merte elmondani hogy ki tetszik neki, nehogy leegjen hogy a masiknak nem tetszik viszont.
2/3 anonim válasza:
1000 meg 1 oka lehet.
Pl.
-Van valakije.
-Nem akar kapcsolatot.
-Nem akar bonyodalmakat.
-Fél az elutasítástól.
-Vár a megfelelő alkalomra.
-Mások előtt letagadja, mert nem rájuk tartozik.
-Ha te kérdeznél rá, nem tagadná le.
-Félreérted(félreértitek) a viselkedését.
3/3 anonim válasza:
Ugy gondolja nem másokra tartozik a dolog. Ha elmondanà másnak fél (jogosan) hogy a füledbejutna a dolog és mivel még nem érzi alkalmasnak az időt nem beszél rólla és valöszíűleg nem azt akarja hogy mástol tudd meg. Segíts neki ha bejön neked csak ne célozgatásokkal és játékokkal tedd ezt hanem kutasd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!