Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki végignézte már, hogy élete szerelme megházasodik, családot alapit?
Na ez az ami nagyon fájna,de mivel szeretem,az szeretném ha boldog lenne,még ha nem mellettem is.
Én meg majd szenvedek..
Nekem a nagy szerelem már házas volt, és volt egy gyereke, aztán megszakítottam vele a kapcsolatot, és azóta van 2 gyereke. De aztán azóta voltam többször is szerelmes, és jobban, mint belé.
Életed Szerelme veled van, nem mással fekszik le, vagy házasodik össze. Most úgy gondolod, hogy Ő volt az igazi, 10 év múlva meg jót röhögsz rajta. :D
"végig, meg a válását is, aztán jót nevettem"
Hát akkor neked az nem életed szerelme volt, ha röhögve örülsz a kudarcainak...
Érdekes, én örülök neki, hogy a régi nagy szerrelmem férjhez ment, és boldog (mert tudom h az én hibámból nem jöttünk össze). Persze keserédes öröm, de jobb mint ha azt látnám, hogy tönkremegy az élete és boldogtalan.
Volt egy kamaszkori nagy szerelmem, 7 évig tartott a kapcsolatunk (bár szünetek is voltak benne, amikor "csak" a legjobb barátom, amolyan "lelki társam" volt).
Fiatalon megházasodott és született három gyermeke. Örülök neki, hogy jól alakult az élete, mivel ha valakit szeretek, akkor a boldogsága fontos a számomra, akkor is, ha nélkülem valósul meg. Egyébként utólag úgy látom, hogy mi nem illettünk volna össze hosszú távon, bármilyen nagy szerelem is volt a miénk, teljesen más irányt vett az életünk.
Én is megtaláltam a boldogságom más mellett, így aztán abszolút nem zavar, ha az egykori szerelmem boldog. (Egyébként különösen jó érzéssel szoktam figyelni, hogy a gyerekei mennyire hasonlítanak rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!