Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szenvedély?
Üdv! Mindenki tisztában van a emberi párkapcsolatok kialakulásával,találkozás-Randi- szerelem-sex-Kapcsolat.
Mindez borul ha a felek között nincs az a "Tűz".az a bizonyos "Szikra, amit a szenvedély lobbant fel. Kérdésem, mi is valójában a szenvedély? Mitől ébred fel,mi élteti,mitől alszik ki? Mitől pattan ki az a bizonyos szikra? A Tudomány kapásból a kémiát említené magyarázatul ám ugy érzem el van ez bagatelizálva,nyilván mindenki másképp éli meg a szenvedélyt,de csak van valami közös amiben mindenki egyetért,ez a valami érdekelne engem!
Személyes tudatod,akaratod és elveid leigázása - felsőbbrendű érzés. -Nem tudsz tenni ellene-ha nem akarsz engedelmeskedni-ki kell kerülni-de soha nem feleded.7-éve történt: Boldog házasságban éltem hosszú idő óta,kisvállalkozásunkat közösen vezetjük a párommal,új munkaerő jött egy nálam 8-évvel fiatalabb férfi személyében,férjemmel nagy haverok lettek,de mi is sokat beszélgettünk- de olyan természetességgel mintha gyermekkorunk óta ismernénk egymást.(Nekem a férjem az első és egyetlen partnerem,az intimitásunk a szex is jól működött.)Teltek a dolgos hétköznapok és egy idő után át alakult minden,-az új munkatárs egy részemmé vált és gyanítom én is az övé,tudtam minden pillantásáról hátat fordítva is sütött a tekintete.-Tudatosan kerültük egymást,de ha összefutottunk csak bámultuk egymást szó nélkül és mosolyogtunk.Emellett eszméletlen bűntudatom volt mert a férjem áradozott róla,hogy milyen jól dolgozik és segítőkész,-többször meghívta vacsorázni... Párom szülinapja reggelén meglepetés dekorációt kötözgettem fel az irodába és megkértem őrködjön kívül,de a párom hamarább jött és egy fontos dísz még hátra volt...
Ő messziről kiabált neki,hogy -"haver ma még várnod kell öt percet a munkakezdésig.." majd befordult az ajtón és ránk zárta az iroda ajtaját..-felpattant hozzám az asztalra felsegítette kötni az utolsó díszt és megfogta mind két kezem -úgy néztünk farkasszemet a szenvedéllyel-egymással-a be nem teljesíthető vággyal...fenn az asztalon.Megmagyarázhatatlan,túlfűtött-leírhatatlan érzés volt.-sem ölelés sem csók csak egy kézfogás és pár pillantás-mert reccsent a zár és kinyitottuk az ajtót-megjött az ünnepelt. Nem az egyetlen eset volt,pár héttel később valami bagatell dolgon összevesztünk a férjemmel,a veszekedés utolsó szakaszának a fiú is tanúja volt...én sietve vittem a ruhákat teregetni az udvarra,ők pakolták a teherautót,de a következő pakknál arra kanyart felém -nézett majd meg kérdezte -"Ugye nincs semmi baj?" én mosolyogtam azt hiszem,közelebb mentem a nagy fa alá és ugyanarra az ágra támaszkodtunk,megállt az idő és abban a pillanatnyi vibrálásban egy rövid orgazmusom volt,közben egy pillanatra a kezemhez ért és annyit mondott,nagy komolyan: Megoldom a problémát....
Soha többé nem láttam,még aznap felmondott,-fizetéséért sem jött vissza,azt beszélik akkor külföldre ment dolgozni. Tehát a szenvedély nem néz korlátokat,kötelékeket,végigsöpör az elmén a testeden és maradandó nyomot hagy a szívekben.
a "közös" amiben mindenki "egyetért", hogy megmagyarázhatatlan.. te egy olyan személyiség lehestz, aki mindenre a választ várja/keresi (a kérdésed alapján), de vannak olyan dolgok amiket egyszerűen nem lehet megmagyarázni, ezeket érezni kell. Ha te még nem élted át a szenvedélyt, akkor addig hiába győzködnek téged mások a saját véleményeik alapján, hogy milyen is ez az érzés, úgyse fogsz nekik hinni, vagy ha szeretnél is hinni, akkor is akadékoskodsz (az első kommentelőnek sem nagyon hittél..) ha majd átéled, te is rájössz, hogy szavakkal nem igazán lehet leírni. De ha olvasol romantikus verseket, talán azok közelebb hozzák hozzád ezt a témát :)
nem szerettelek volna megbántani, ne haragudj, ha rosszul esett valami, természetesen nem ismerlek, ezt csak az olvasottak alapján tudtam kikövetkeztetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!