Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes is vagy csak szeret?
Fél éve vagyunk együtt. Minden nagyon szép és jó. Én magamról tudom, hogy nem csak szeretem hanem ez szerelem. Nem akarok így direktbe nála rákérdezni mert azt érzem/tudom, hogy szeret csak nem tudom, hogy szerelmes e. Mik a jelei annak, hogy ő is szerelmes?
Jó tudom, hogy elméletileg a szerelem előbb utóbb átalakul. Ha elmúlik az rég rossz. De ennyi idő alatt még nem alakulhatott át. Szóval vagy van vagy nem is volt.
25/L
Ezzel rátapintottál a lényegre.
Szerelem és szeretet között különbséget valaki tesz, valaki nem. Rálehet erre húzni sok mindent.
De az igazi szeretet az, amikor biztos lehetsz benne, hogy nem csal meg, és mindig számíthatsz rá, megvédene bármitől.
Szokták mondani, nincs erősebb az anyai szeretetnél. De ha egy férfi igazán szeret, az is kb olyan szinten lehet, legalábbis én ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!