Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem vagy csak bebeszélem magamnak?
Amikor együtt vagyunk, úgy tesz mintha ott sem lennék. Nem érdeklem, ha elmegy kajálni nem szól hogy megyek-e vele, ha leülök mellé elül onnan, rámosolygok/köszönök elfordul stb.
Viszont van úgy hogy nagyon kedves velem. Ha oda nézek azt látom hogy engem néz, rögtön el is kapja a fejét, átkarolja a kezemet hogy menjek vele ebédelni, ha azt mondom most nem akkor meg kacagva húz magával. Hallhatóan eröltetett beszélgetéseket kezdeményez ( pl. "na és te mikor voltál utoljára fogorvosnál" ) , mindíg nevet ha vele vagyok, meg ilyenek.
A legjobb barátnője szerint is kedvel, mert mindig kérdezi tőle hogy hol vagyok.
Ha viszont szeret akkor miért ilyen velem? Talán szégyenlős és nekem kéne mindig megtenni az első kedves gesztust?
Kőszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!