Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes is vagy csak szeret?
Fél éve vagyunk együtt. Minden nagyon szép és jó. Én magamról tudom, hogy nem csak szeretem hanem ez szerelem. Nem akarok így direktbe nála rákérdezni mert azt érzem/tudom, hogy szeret csak nem tudom, hogy szerelmes e. Mik a jelei annak, hogy ő is szerelmes?
Jó tudom, hogy elméletileg a szerelem előbb utóbb átalakul. Ha elmúlik az rég rossz. De ennyi idő alatt még nem alakulhatott át. Szóval vagy van vagy nem is volt.
25/L
Ha fél év alatt nem tudod, akkor valószínűleg nem a válasz...
Ez a szerelem átalakul meg valami trendi idiótaság... Pár hónapja kezdte ezt itt el magyarázni valaki, azóta látom minden hülye átvette...
ezt hogy érted? Miért hülyeség? Szerinted nem alakul át?
szóval akkor nekem most tutira tudnom kellene, hogy szerelem e részéről. Vannak egyértelmű jelei: figyelmes, kedves, sok csók és szex, összebújás, kéz a kézben szinte non-stop ha együtt vagyunk.
Azért is kérdezem mert nekem szerelmet konkrétan még életembe nem vallott senki. Volt pár kapcsolatom ahol hasonló jó volt a helyzet de nem mondták, hogy szerelmesek. Lehet azok voltak? És a barátom is szerelmes.
Ezért kérdezem mert nem tudom milyen a férfi ha szerelmes.
A férfi ha szerelmes azt tudod, mert mondja...
Egy férfi.
Mindenki másképp fejezi ki, hogy szereti-e a másikat. Nálam ez úgy mutatkozik meg, hogy törődök a barátnőmmel, és amikor rossz napja is van, akkor meghallgatom őt. És igen szoktam mondani is neki, hogy szeretem, de a tettek azok, amik igazán megutatják mennyire szeretem őt :)
23/F
Örülj, hogy boldog vagy vele!
Én például szoktam szex közbe mondani a barátnőmnek, hogy szeretlek. Meg elég sokszor alvás előtt.
Megölelem, puszilgatom, de nem mindenki egyforma ugye...
Biztos nem azért van veled, mert nincs ló jó a szamár is, biztos, hogy szeret, hogy milyen módon azaz ő dolga. Lényeg, hogy eléggé ahhoz, hogy boldogak legyetek
Mondani lehet bármit...
Szerintem, ha bármi van, számíthasz rá, észreveszed, hogy rajtad felejti a szemét, nem bámul más nőket az utcán, félreteszi a saját dolgait, ha rólad van szó, nem hagyja, hogy cipekedj, figyelmes, ha ideges, veled akkor is türelmes... ilyesmi. És valóban nem lehet egy életen át tartó lángoló szerelemre számítani(ami elsősorban fizikai vonzódás, és az elvárásaink, fantáziáink. illúzióink másikba képzelése).
Szerelem=szeretem... Mi az istenért kell külön bontani ezt a két kifejezést...
Mindkettö azt jelenti, hogy vele akarom leélni az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!