Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok, ti honnan tudjatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti honnan tudjatok, hogy a parotok NEM hazudik?

Figyelt kérdés
Nyomoztok vhgy, ha igen, hogyan? Atkutatjatok a telojat, Vagy csak figyelitek a MIMIKAT? HELP!
2016. márc. 19. 15:48
1 2
 11/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Onnan, hogy a párom soha a büdös életben nem hazudna nekem.
2016. márc. 19. 18:44
 12/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Volt olyan exem, aki hazudott, egyből tudtam. Én elég jól hazudok, lehet ezért is szúrom ki, ha valaki hazudik nekem. Nem vagyok hülye, tudom, mikor néznek hülyének és hazudnak nekem.
2016. márc. 19. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Jó kérdés!nálunk már az a kérdés vajon mikor nem hazudik?
2016. márc. 19. 19:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazabol aaaaaa megcsalassal kapcsolatban tettem fel a kerdest.Lanyok?
2016. márc. 20. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is a bizalmat mondanám, bár másképp. Nem vagyok benne, hogy nem hazudik (bizonyos esetekben el is várom, pl. ha 1 héttel a szülinapom előtt rákérdezek, hogy lesz-e meglepi bulim, mert gyanítom, hogy igen, akkor nyugodtan hazudjon a szemembe). De biztos vagyok benne, hogy ha úgy gondolja, hogy nekem jobb, ha tudom az igazat, akkor el fogja mondani. Arról is ha megcsal, és bármi másról is.

Ha ezt nem érzed, akkor szerintem vagy folyamodhatsz a korábban említett módszerekhez: kutasd át a telóját, laptopját hívd fel váratlan időpontokban és szerezz magadnak néhány kellemetlen hetet/hónapot, amíg tarthatatlan lesz a helyzet és szakítotok. Vagy próbáld meg megbeszélni vele. Esetleg szakítsatok most, megspóroljátok egymásnak a kellemetlenséget.

2016. márc. 20. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!