Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok, ti honnan tudjatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti honnan tudjatok, hogy a parotok NEM hazudik?

Figyelt kérdés
Nyomoztok vhgy, ha igen, hogyan? Atkutatjatok a telojat, Vagy csak figyelitek a MIMIKAT? HELP!
2016. márc. 19. 15:48
1 2
 1/15 VirágésBence ***** válasza:
47%
Kölcsönös bizalom. Az tudod mi? Amikor nem kell kézzel fogható bizonyíték arra, hogy nem hazudik, de tudod, hogy nem teszi, mert bízol benne, minden párkapcsolat alapja.
2016. márc. 19. 15:51
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Tudom és kész. Lehet érezni, nem kell hozzá tudatosan kutatni a jeleket meg nyomozni utána, hogy nem hazudik.
2016. márc. 19. 15:51
 3/15 anonim ***** válasza:

Mi elhisszük, hogy tudunk hazudni, ők meg elhiszik, hogy látják rajtunk.

A Hit az emberi lélek tükre.

2016. márc. 19. 15:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Bízok benne.
2016. márc. 19. 16:03
 5/15 anonim ***** válasza:

Velem nem lenne nehéz dolga egy hazudós férfinak, mert szörnyen naiv vagyok és soha eszembe nem jutna nyomozni a párom iránt.

Egyébként egyszerűen csak tudom, hogy nem hazudik.

2016. márc. 19. 16:03
 6/15 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek! DE a mi kapcspolatunkban nem sok bizalom van. Legutobb amikor a szemembe hazudott mar ( amirol tudtam, hogy hazugsag! ) meg direkt tettem ra egy lapattal, kivi voltam a REAKCIORA. De csak folytatta.. :(

Nem tudom mit tegyek...

2016. márc. 19. 16:04
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
Lányok! Azért valljátok be, hogy a hazugságok teljes kizárásával lehetetlen volna párkapcsolatot fenntartani.
2016. márc. 19. 16:05
 8/15 anonim ***** válasza:

A kapcsolat nagyrészt a bizalmon múlik. Ha nincs meg, akkor kapcsolat sincs.

Te pedig lesüllyedtél az ő szintjére, hogy még egy lapáttal tettél rá.

Minek vagy olyan emberrel, akiről tudod, hogy a szemedbe képes hazudni? Jesszus, ezt fogod majd a gyerekednek is tanítani?

A páromat ismerem, és magamat is. Megbízunk egymásban, nagyon szeretjük egymást, mindent megbeszélünk. Eszünkbe nem jutna egymásnak hazudozni. Akkor már nem is lenne kapcsolat a kapcsolat!

2016. márc. 19. 16:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Miért is? :D

2016. márc. 19. 16:09
 10/15 anonim ***** válasza:
sehonnan nem tudom biztosra, de a gázos dolgokra hamar fény derül.
2016. márc. 19. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!