Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Miért hazudik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Miért hazudik?

Figyelt kérdés
Párommal 4 éve vagyunk együtt, én pedig nagyon szeretem, de úgy néz ki, ez csak számomról része a dolognak :( Pár hónapja elkezdett beszélgetni egy csajjal interneten, aki sokkal szebb, csinosabb nálam, és valami lett köztük. Nem szerelem, valami más, én ehhez nem értek. Mindenesetre lebukott, és köszönöm, de nem kérek abból, hogy minek nyomozok, stb... A bajt ő csinálta, én rájöttem, ennyi. Nem tudom miért, de megéreztem, és utánanéztem. Mindenesetre, megbeszéltük, ő sírt, én is sírtam, ő azt mondta, nem szereti, engem szeret, mondtam neki, hogy felejtse el, ne beszéljen vele, megígérte, de mégis folytatta... Megint lebukott, nekem meg lelkileg elegem van. Miért mondja azt, hogy engem szeret, amikor nem képes hanyagolni a másikat? Tudom, hogy szakítanom kellene, de annyira rossz tudni, hogy én voltam ott mellette jóban-rosszban, én vigasztaltam, ha rossz napja volt, és ő másnak bókol... Akkor miért nekem mondja, hogy szeret, miért hozzám bújik oda? És miért esik ennyire istentelenül rosszul ez az egész? Mit kellene tennem? Jelent ez neki valamit, vagy én fújom fel a dolgot?

2015. aug. 17. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalt...idővel ujra és ujra meg fog...mind ketten fontosak vagytok neki de aki tényleg igazán szeret valakit akkor tudna dönteni köztetek....ez a kapcsi már rég zsákutca..szakits vele vagy ha nem megy akkor gondolj bele abba h mi lesz később. Pl: együtt maradtok te közben el birnád viselni ugyan ezt az érzést évekig? Vagy ha gyereketek lesz az apjuk hét égenként ki ruccan kur.vázni..ilyen apa melett nem nevelném a gyerekeimet...
2015. aug. 17. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Az élet nem fekete és fehér. Régebben volt egy olyan kapcsolatom, aminek azért lett vége, mert a srác mellettem mással is találkozgatott. Ez kiderült, és amikor kérdőre vontam, azt felelte, hogy mindkettőnket szeret, és nem tudott választani. Én megtettem helyette, szakítottunk. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy előfordulhat, hogy téged is szeret, de a másikat is. Két dolgot tehetsz, vagy türelmes vagy és kitartasz mellette, vagy elhagyod. Ez nagyban függ a személyiségedtől, én minden esetre nem szeretek pótlék lenni.
2015. aug. 17. 09:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mindkettőnket szeret, hiába tagadja, átlátom a helyzetet. Természetesen, a vizes lepedőt mindig rám akarja húzni, hogy minek nyomozok, stb... Engem akar hibásnak feltüntetni. Délután megbeszéljük a dolgokat, én lelkileg már felkészültem a szakításra is, nem tudok mást tenni, mert nem szeretnék így mellette lenni. Az egyetlen szerencsém az, hogy legközelebb szombaton kell dolgoznom, addig lesz időm elcuccolni, némileg kipucolni a fejem, és kisírni magamból a dolgokat.
2015. aug. 17. 10:19
 4/6 Mumusan ***** válasza:
Nem muszáj szakítani, elcuccolni. Lehetne egy kis szünet. Átgondolhatja hogy mit akar. Ha úgy dönt hogy melletted maradna, akkor szerintem erősödni fog a kapcsolatotok.
2015. aug. 17. 10:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Én a szünetnek nem igazán vagyok híve, ami azt illeti. Ha döntenie kell egy kapcsolatban, melyik nő kell neki, az szerintem már rég nem egészséges. Addig pedig nekem kell nyelnem az ideget, utána meg már aligha tudnám úgy szeretni, mint régen. Sajnos, mindig bennem lenne, hogy egy időben más kellett neki, aki majdnem elvette tőlem. Rémeket látnék.
2015. aug. 17. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
istenem sok eszed van neked is, dehát te döntesz max te iszod meg a levét
2015. aug. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!