Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hazudik nekem a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik nekem a barátom? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Folyton kiszinezi a történteket, kitalált dolgokat mondd. Szeret "kavarni" a baráti társaságunkon belül. Olyan meredek dolgokat mondd, hogy észre veszed, hogy nem igaz. Mindene "megvan" és még is hazudik... Mielött össze jöttem vele, sokan mondták,hogy szeret bekavarni, de azt hittem, hogy más lesz. Mit kellene tennem? Miért csinálja? Előre is Köszi a válaszokat!

2015. jan. 26. 08:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod, hogy Továbbra is ez legyen és nem akarsz egy hazugsággal teli kapcsolatban lenni, akkor szakíts.

Meg írtad hogy nem tetszik ez az egész, akkor szerintem Te is tudod, mit kell tenned. Megváltozni nem fog, hidd el.

2015. jan. 26. 08:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Túl unalmas az élete, ezért mindenkinek azt hazudja, hogy mennyire belevalós... még magának is.
2015. jan. 26. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen a (volt) párom.

Mindig úgy tünteti fel a történetet mintha ő ártatlan lenne benne.

Mást mond nekem meg a haverjának.

Szerintem ők észre sem veszik.

Sokszor volt e miatt veszekedés, mert pl. nem ismerte el, hogy ő hibázott (mert a kis fejecskéjében átszínezte a történetet)...

Jobb az ilyentől különmenni, nem fog megváltozni.

2015. jan. 26. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán mert úgy szocializálódott, hogy abban a körben, ahol forog ez sikeres stratégiának bizonyult számára (baráti körön belüli elismertség, csajok). Vannak olyan kultúrkörök, ahol ez a természetes viselkedésnek számít, pl. hiphop életstílusnál. Pl. a rappelés tulajdonképpen nem más mint hetvenkedés, amiben alap a sok "színezés" (=hazudozás).
2015. jan. 26. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs tisztában azzal, hogy hazudik! Ő maga is elhiszi, amit mond, vele csak különleges dolgok történnek (vagy jó, vagy rossz, átlagos soha), ha problémás helyzet adódna, azt frappánsan megoldja, ha nem, akkor sem ő a hibás. Ez egy rendellenesség (szerintem nem betegség), megváltozni nem fog. És ha szembesítenéd a hazugságaival, abból is kimagyarázza magát, és te leszel a kötözködő. Amúgy létezik az úgynevezett kóros meseszövés nevű betegség, de szerintem ez még nem az.
2015. jan. 26. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Második válaszolóval értek egyet. Semmi életem nincsen, nem nem tudok, nem is akarok rajta változtatni, nagyon kevés dolog történt velem, amiről lehetne sztorizgatni, így néha, ha találkozom valakivel, a legegyszerűbb történéseket is néha túlcifrázom picit, hogy azért még hihetőbb maradjon, de legalább ne unalmas dolgokról kelljen beszélgetni.

Ha te nyilvánvalóan tudod az igazságot, tudod, hogy csak felvágni akar, mert ő túlzásba viszi, akkor szembesítsd vele. Amennyiben nem hajlandó változni, és téged ez roppant mód idegesít, nem sok lehetőséged van.

2015. jan. 26. 09:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszoka! :) Olyan dolgokat szokott kitalálni, amivel sajnáltatja magát.... A családi helyzete is elég érdekes. Úgy vettem észre, mintha az egész család ilyen kavarós lenne.
2015. jan. 26. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, volt osztálytársam is ilyen volt. Az egyfolytában hazudott. Nagycsomószor másféleképpen mesélte el az adott sztoriját, meg kitalálta hogy az apja megerőszakolta meg megverte az anyját. Persze ha visszakérdeztünk hogy akkor most mivan meg múltkor még nem igy volt a sztori akkor kimagyarázta magát. És neki már tényleg nem tűnt fel hogy mikor hazudik.
2015. jan. 27. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!