Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom hazudik már pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hazudik már pár hete. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

10 hónapja nagyon boldogak vagyunk én teljesen megbíztam benne. Elment síelni ahol megismert egy lányt akivel nagyon jóba lett... amikor jött haza azon a hétvégén én lenyomtam egy nagy hisztit mert lerobbant a buszuk és én beszartam h valami bajuk van meg ilyenek. Amikor hazaért lufi, süti minden... Beleolvastam a fb.jébe mert nekem semmit nem mondott h mi van. Az a lány akivel jóba lett kibeszéltek mindent a kapcsolatunkról rólam és nemtudja h szakítson. Másnap találkoztunk rákérdeztem szakítani akar-e azt mondta nem.ez hétfő volt. Szerdán szakított velem du., este mondta h hiányzom neki és szeret. azóta megint együtt vagyunk.Megint hazugságain kaptam. Szombat mozi.de nem akart nálam aludni.vasárnap írtam neki, h jó lett volna vele aludni. a lánynak azt írta, h tök álmos fejem volt és gáz h aludni se tudok nélküle..pedig tudok-.- mindent elmondd a csajnak még a kettőnk dolgát is h van betegségünk, de letagadja..azt irta még neki, hogy az előző kapcsolatában volt boldog (ahol megcsalták és otthagyták), velem nem az. nagyon szeretem ő meg úgy hazudik mint a vízfolyás.. mit tegyek? nem szeretnék szakítani mert abba belehalok.. kicsit mintha sajnáltatni akarná magát a csajnak.. elegem van.. nemtudok eldobni 10 hónapot. tudom, h szeret de bízni és hinni már nemtudok. sosem csalt meg (elvileg)...

köszönöm ha elolvastátok :/ egyik barátnőmtől sem tudok tanácsot kérni mert mind boldog kapcsolatban él...

2014. febr. 15. 08:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondják, hogy a szerelem vakká tesz, és nálad is ez a helyzet. Ez a pasi gáz. Nagyon gáz! Érzelmi vámpír. Nem vagy jó neki, de addig igen, amíg nem jön össze valami jobb. Én a helyedben kijózanodnék nagyon gyorsan, mert csak még több fájdalom és szenvedés lesz ebből a részed. Annyi rendes pasi van, aki megbecsülne! Tedd szabaddá magad (10 hónap ide vagy oda), és majd jön egy sokkal jobb. Hiába nehéz és fájdalmas, ez csak rosszabb lesz, ha halogatod.
2014. febr. 15. 09:09
 2/15 A kérdező kommentje:
eddig sosem beszélgetett lánnyal, mert nekem rosszul esik. sirt amikor szakitott velem hogy szeret és együtt leszünk még de neki nem megy ez most. és addig is számithatok rá.. hát 5 óráig birta:)
2014. febr. 15. 09:14
 3/15 A kérdező kommentje:
azt is mondta h a legjobb barátja is vagyok.
2014. febr. 15. 09:15
 4/15 anonim ***** válasza:
átvert. ennek már vége. tiltsd le!
2014. febr. 15. 09:18
 5/15 A kérdező kommentje:
és ha mégsem vert át? elterveztük a közös jövőnket.. ha elvégzi a sulit összeköltözünk.. gyerekeink nevét stb.
2014. febr. 15. 09:22
 6/15 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Továbbra is úgy gondolom, ahogy leírtam. Ha nem képes/hajlandó elmondani neked, hogy mi a baja, min problémázik, miért érzi rosszul magát, és legfőképpen miért keresi egy másik lánynál a megoldást (mert ezt teszi), akkor én azt mondom, keress mást. Ha csak depis lenne, vagy akármi, akkor lehetne rá megoldást keresni. Sőt, akkor kellene is, hiszen a párja vagy, és valahol kimondatlanul ez a dolgod, ez lenne az erkölcsi kötelességed. De ő lényegében megcsalt téged. Nem tesileg, de azzal, hogy kibeszélt, érzelmileg megtette.

2014. febr. 15. 09:23
 7/15 A kérdező kommentje:
de amikor velem van úgy. viselkedik mint rég.. ölelget puszilgat simogat.. ennyire jó színész lenne?:(
2014. febr. 15. 09:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100% hogy átver, nem megbántani akarlak, de nyisd ki a szemed, átver, szerintem meg is csal azzal a másik csajjal. Ha mégsem, akkor meg fog. Rúgd ki a francba, ha vársz azzal csak a saját idődet vesztegeted, és később még fájdalmasabb lesz
2014. febr. 15. 09:26
 9/15 anonim ***** válasza:
olvasod, hogy átvert. ha a saját szemednek sem hiszel akkor nekünk sem fogsz
2014. febr. 15. 09:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Dobd ki a francba. Ilyen érzelmi zsarolást ne művelhen veled tovább.
2014. febr. 15. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!