Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hazudik már pár hete. Mit tegyek?
10 hónapja nagyon boldogak vagyunk én teljesen megbíztam benne. Elment síelni ahol megismert egy lányt akivel nagyon jóba lett... amikor jött haza azon a hétvégén én lenyomtam egy nagy hisztit mert lerobbant a buszuk és én beszartam h valami bajuk van meg ilyenek. Amikor hazaért lufi, süti minden... Beleolvastam a fb.jébe mert nekem semmit nem mondott h mi van. Az a lány akivel jóba lett kibeszéltek mindent a kapcsolatunkról rólam és nemtudja h szakítson. Másnap találkoztunk rákérdeztem szakítani akar-e azt mondta nem.ez hétfő volt. Szerdán szakított velem du., este mondta h hiányzom neki és szeret. azóta megint együtt vagyunk.Megint hazugságain kaptam. Szombat mozi.de nem akart nálam aludni.vasárnap írtam neki, h jó lett volna vele aludni. a lánynak azt írta, h tök álmos fejem volt és gáz h aludni se tudok nélküle..pedig tudok-.- mindent elmondd a csajnak még a kettőnk dolgát is h van betegségünk, de letagadja..azt irta még neki, hogy az előző kapcsolatában volt boldog (ahol megcsalták és otthagyták), velem nem az. nagyon szeretem ő meg úgy hazudik mint a vízfolyás.. mit tegyek? nem szeretnék szakítani mert abba belehalok.. kicsit mintha sajnáltatni akarná magát a csajnak.. elegem van.. nemtudok eldobni 10 hónapot. tudom, h szeret de bízni és hinni már nemtudok. sosem csalt meg (elvileg)...
köszönöm ha elolvastátok :/ egyik barátnőmtől sem tudok tanácsot kérni mert mind boldog kapcsolatban él...
1-es vagyok.
Továbbra is úgy gondolom, ahogy leírtam. Ha nem képes/hajlandó elmondani neked, hogy mi a baja, min problémázik, miért érzi rosszul magát, és legfőképpen miért keresi egy másik lánynál a megoldást (mert ezt teszi), akkor én azt mondom, keress mást. Ha csak depis lenne, vagy akármi, akkor lehetne rá megoldást keresni. Sőt, akkor kellene is, hiszen a párja vagy, és valahol kimondatlanul ez a dolgod, ez lenne az erkölcsi kötelességed. De ő lényegében megcsalt téged. Nem tesileg, de azzal, hogy kibeszélt, érzelmileg megtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!