Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hazudik már pár hete. Mit tegyek?
10 hónapja nagyon boldogak vagyunk én teljesen megbíztam benne. Elment síelni ahol megismert egy lányt akivel nagyon jóba lett... amikor jött haza azon a hétvégén én lenyomtam egy nagy hisztit mert lerobbant a buszuk és én beszartam h valami bajuk van meg ilyenek. Amikor hazaért lufi, süti minden... Beleolvastam a fb.jébe mert nekem semmit nem mondott h mi van. Az a lány akivel jóba lett kibeszéltek mindent a kapcsolatunkról rólam és nemtudja h szakítson. Másnap találkoztunk rákérdeztem szakítani akar-e azt mondta nem.ez hétfő volt. Szerdán szakított velem du., este mondta h hiányzom neki és szeret. azóta megint együtt vagyunk.Megint hazugságain kaptam. Szombat mozi.de nem akart nálam aludni.vasárnap írtam neki, h jó lett volna vele aludni. a lánynak azt írta, h tök álmos fejem volt és gáz h aludni se tudok nélküle..pedig tudok-.- mindent elmondd a csajnak még a kettőnk dolgát is h van betegségünk, de letagadja..azt irta még neki, hogy az előző kapcsolatában volt boldog (ahol megcsalták és otthagyták), velem nem az. nagyon szeretem ő meg úgy hazudik mint a vízfolyás.. mit tegyek? nem szeretnék szakítani mert abba belehalok.. kicsit mintha sajnáltatni akarná magát a csajnak.. elegem van.. nemtudok eldobni 10 hónapot. tudom, h szeret de bízni és hinni már nemtudok. sosem csalt meg (elvileg)...
köszönöm ha elolvastátok :/ egyik barátnőmtől sem tudok tanácsot kérni mert mind boldog kapcsolatban él...
Honnan tudod mindazt, hogy miket írt a lánynak?
"Amikor hazaért lufi, süti minden..." Szövegkohéziós szempontból van egy kis gondom ezzel a mondattal, de nem ez a lényeg.
Ha ilyeneket tesz, akkor nem szeret. Elég elképesztő, hogy 10 hónapos kapcsolat után már gyerekeket terveztek, de tudom, hogy sokszor így van ez, aztán meg jön a pofára esés: ld. ez a helyzet.
Az ölelgetés, puszilgatáshoz bőven elég a szexuális vonzalom is, de a lényeg, hogy ez egy f.asz, fel is út, le is út.
felolem lehetne 10 ev kapcsolat is mert azt is kepes lennek eldobni ha ilyen jellegu uzeneteket olvasok.
mar az gusztustalan szamomra, hogy egy uj csajnak oszt ki teged es a kapcsolatotok ?? meg ha a legjobb baratjanak mondana el ezt-azt mert azt megtesszuk neha ugye…
ha egyszer kidobnak mar nincs mert vissza kereszkedni, hidd el jobbat erdemelsz. 25 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!