Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megesett már valakivel, hogy egy hosszú kapcsolat végetértével azt gondolta hogy sosem talál majd az exénél jobbat, majd a sors mégis rácáfolt erre?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor teljességgel megvagy róla győződve, hogy a világon nem létezhet az exednél jobb, ide vagy oda a számodra hibának gondolt tulajdonságaival, mégsem fér a fejedbe hogy nála "tökéletesebbel" találkozhass ebben a kiábrándítóan anyagias és sokszor csak a kihasználásra menő világban.
Majd aztán ahogy telt az idő, mégiscsak összesodort az élet egy férfival/nővel, aki megcáfolta mindezt és olyan tulajdonságokkal rendelkezik amikről talán még álmodni sem mertél volna... történt már ilyen valakivel? :)
2016. márc. 15. 13:38
11/13 A kérdező kommentje:
8as*
2016. márc. 15. 23:17
12/13 anonim válasza:
Velem megtörtén:) Pedig évekig az exem kerestem minden pasiban és nem tudtam kapcsolatot kialakítani emiatt. Mindenkit hozzá hasonlítottam és mindenki elbukott mellette. Nagyon féltem hogy még ha egyszer újra szerelmes is leszek és lesz párom akkor is a szívem mélyén a volt barátomra fogok vágyni és senki nem fogja őt felülírni igazán soha. Több mint 3 évig kínlódtam aztán találkoztam a mostani pasimmal aki fájdalmasan tökéletes (számomra) és egy pillanatig sem kívántam vissza az exem mióta őt ismerem:) 26/L
13/13 anonim válasza:
Na, hát én ezt úgy tudom, h úgy van, h minden kapcsolatban fejlődünk, és akkor mindig jobbak lesznek a kapcsolatok, jobb kapcsolatra tudunk szert tenni, ahogy mi fejlődünk, akik a párjaink is egyre magasabb szinten lesznek lelkileg. Szóval talán pl, hogy nem követed el ugyanazokat a hibákat, fejlődsz, haladsz a tökéletesedés felé, és így egyre jobb kapcsolatokat is kapsz/ hoz jutsz. Ja és az utolsó inkarnációban lehetsz együtt, vagy tán ha már letudtátok mindketten a karmátokat, akkor lehet együtt lenni, akkor már talán garantált, a duálpároddal/ ikerlángoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!