Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti elfogadnátok egy albínó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elfogadnátok egy albínó embert környezetetekben vagy akár társnak? Mit szólnátok ha megjelenne előtettek?

Figyelt kérdés
Albínó= Az embereknél nagyon fehér bőr, fehér haj és nagyon világos kék szem

2016. márc. 11. 17:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna. Egyrészt az én bőröm is nagyon fehér, tipikus porcelánbőr. Persze valószínű az albínóknak még nálam is fehérebb, de én magamat is szeretem, a bőrömet kifejezetten, szóval ez egyáltalán nem zavarna.

A páromnak világos kék szeme van, illetve gyerekként tejfelszőke volt, a haja barnult egy kicsit, de a szemöldöke alig látszik, mert annyira világos. A szakálla alig látszik, ami mondjuk előny, mert nem kell nap mint nap borotválkoznia. A keze, lába alig szőrös, a mellkasa, mint a babapopsi.

Na hát ezek után, hogy az illetőnek szőke a haja, vagy fehér.. Valószínű hozzá kéne szoknom kicsit, de igazából ez sem zavarna.

2016. márc. 11. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!