Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál, ha egy volt nagy szerelmedről ezt megtapasztalnád?
"aktuális nőjével"
Azt, hogy aki bánni tud a nőkkel, amellől nem pattannak le a nők. Ha meg neki az igénye, hogy állandóan barátnője legyen, akkor egy éretlen nagy gyerek, vagy lelki defektes, vagy súlyos önbizalom hiányban szenved, és így kompenzál.
Nekem egyik verzió sem vonzó.
... hogy állandóan ÚJ barátnője legyen ...
Bocsi, kimaradt.
Tiniként nem érdekeltem a fiúkat, mert csak csúfolódtak rajtam (pattanásos voltam, fogszabályzóm volt, és abban az iskolában tanított anyukám - engem sose tanított).
De ha lett volna ilyen barátom, azt gondolnám most róla, hogy felnőtt korára megváltozott.
tartos, hosszabb kapcsolatai voltak azért inkább, de tényleg egyikből ugrik a másikba. az utolso előtti barátnőét is ezzel bántotta meg egy életre, hogy honapokig mással kavart (érzelmileg, nem fizikailag) a háta mögött, aztán közölte vele, hogy vége és rögtön össze jött a másikkal. azota az ujjal turnéznak a neten, mindent kirakva, hogy nekik milyen jo, az előző meg nézheti ezt.. egy közös ismerőstől tudom,hogy nagyon megviselte az előző barátnőt , amit csinálnak az ujjal és évekig ki volt utána borulva..
szerintem ha már rég tudta, hogy vége annak a kapcsoaltnak, nem megvárni kellett volna, mig jön a következő, hanem időben lezárni és akkor "csak" a szakitás esett volna rosszul neki, nem a megalázottság és becsapottság, megcsalatottság érzése, hogy azok ketten a háta mögött enyelegtek és most meg bámulhatja, hogy milyen jol elvannak.. elgonodlkodtato. én sosem toltam exeim arcába , hogy nekem milyen jo nélkülük mással. kegyetlenségnek tartom ezt a viselkedést.
az uj csaj egy hisztis, akaratos liba, veszekszik vele, nem tudom, miért lehet ez olyan jo neki.. mennek a csöpögős képek, a háttérben meg ahogy hallom, veszekedések, viták garmadája zajlik. azon gondolkodtam, hogy van az a mondás, hogy a Pokolba vezető ut is joszándékkal van kikövezve.. azt hihette a srác, hogy most lesz egy jo nője, akivel passzolnak , és azota rájött, hogy csak szinlelés volt eleinte, hogy milyen jofej csaj vagyok, aztán leesett a szemüveg, hogy egy nagyszáju, ingerlékeny, ordibálos, hirtelen haragu liba.. nehezen tudom elképzelni ,hogy bárkinek is tényleg olyan jo egy ilyen nő mellett élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!