Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rombolná az érzéseid ha kiderülne a "szerelmedről" az hogy egy hivatásossal volt?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú én is tetszek neki, na de bevallotta nekem hogy együtt volt egy hivatásos rossz lánnyal persze nem pénzért hanem ingyen!!
Nem rombolna le egy kicsit titeket?
Engem csak picit, de attól még alakítanék ki vele kapcsolatot.
vélemény??
2011. febr. 6. 20:09
2/6 A kérdező kommentje:
ja egyébként gumit használtak és nem csókolóztak
2011. febr. 6. 20:14
4/6 anonim válasza:
és akkor mi van ha volt egy ilyennel?én többel is,pénzért is,meg nem is.a szükséglet az szükséglet.és azok is ugyanolyan nők mint te.persze nem útszélihez kell menni mert az mosdatlan.
6/6 anonim válasza:
Ne zavarjon:) és gondolj csak bele: ha elmondta, bízik benned. Engem ez nem zavarna. Majdnem minden férfi életében előfordul legalább 1x(senkit nem akarok megsérteni) és én a hivatásosokat sem ítélem el!Sok tévhit van velük kapcsban! és ami a legfontosabb: az még előtted volt! az a "múltjához tartozik"! szóval ezzel ne foglalkozz. Elmondta mert bízik benne hogy ez téged nem fog zavarni:) szóval ami múlt elmúlt és most te vagy a jelene:) és csak ez számít:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!