Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jut eszedbe az eslő szerelmedről?
Figyelt kérdés
Pl mikor felmerül valamilyen téma kapcsán vagy találkozol vele véletlen mondjuk az utcán vagy akárhol.Teljesen közömbös a számodra,vagy megmozdít még benned valamit?2016. jan. 30. 16:18
1/5 anonim válasza:
Mar semmi. Orulok,hogy boldog massal. Szep volt, jo volt, elmult. A vege csunya volt igy ido kellett meg kihevertem ,de igy 10ev utan mar nem szamit;)
2/5 anonim válasza:
A legeslegeslegelső nekem még oviban volt és azóta nem láttam, hogy elballagtunk oviból. Fogalmam sincs, merre sodorta az élet. Meg sem ismerném, ha látnám, azóta már több, mint 20 év eltelt.
4/5 anonim válasza:
Szeretem ebben a pillanatban is,nem szerelemmel de szeretem. Csak pozitív érzéseim vannak vele kapcsolatban
5/5 anonim válasza:
A 4-es jól leírta: a szerelem ugyan elmúlt, de megmaradt egy hihetetlenül erős kötelék. Ha látom, most is elakad egy percre a lélegzetem:), ahogy felhozza a régi emlékeket, aztán ahogy elkezdünk beszélgetni, már kezdem elővenni a reális énemet, és látom magunkon, hogy miért is kellett véget érnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!