Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Kaptatok a barátotoktól ma virágot?
Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 21:39
2/10 anonim válasza:
Hát én szemügyre veszem ma a barátnőm rózsáját:)Kapok én is virágot pedig nincs is férfinap:)
4/10 anonim válasza:
Nincs barátom, családtagoktól kaptam :)
19/L
7/10 anonim válasza:
Igen, hozott nekem egy szál rózsaszín rózsát :) És egy doboz Raffaellot.
8/10 anonim válasza:
En utalom a viragot, ezt tudja. Nem kaptam vegul semmit. Kozos kepet kertem keretbe, de csak ejjel talaltam ki, igy nem volt ideje keszulni.
N
9/10 anonim válasza:
Apukám hozott egy cserepes virágot, ami jól jön, mert épp költözöm. :) Én amúgy egészen a reggeli munkába menetelig nem is realizáltam, hogy nőnap van, nem érdekel, meg volt mostanában elég problémám ahhoz, hogy kimaradjon az ilyesmi.
Barátom is így gondolkodik, nem kaptam virágot, nem is igénylem. Viszont javasoltam neki, hogy küldjön ajándékot a Plants vs. Zombies-ban, ahogy az első évfordulónkon is tette, annak mindig örülök. (Nem mintha néha, pl. karácsonykor és szülinapkor nem adnánk ajándékot egymásnak, de egyáltalán nem tartjuk lényegesnek.)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!