Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem tőle ezt az ajándékot szülinapomra? Fiúk ti megvennétek a barátnőtöknek?
Kérni??? Miért? Talán a Mikulással vagy a Húsvéti nyúllal jársz?
Én barátnőm biztos nem lenne ennyire pofátlan.
ajándékot soha nem kérünk, legfeljebb ha megkérdezi, és akkor is a lehetőségekhez mérten. ha mondjuk nettó120at keres, akkor azért 50ezres órát kérni talán túlzás...
ha kőgazdag a srác, és naponta elkölt ennyit kajára, bulira, és saját lakás meg nagy fizetése van, és ez olyan neki, mint hogy más vesz egy tábla csokit, akkor nyilván bátran kérjed :D nem ismerjük az anyagi háttereteket...
Sztem nyugodtan kerj tole, vegulis semmit nem vesztesz max nem veszi meg. Nem az egyutt toltott ido hataroz meg egy kapcsolatot, hanem az h a felek mennyire szeretik egymast. Ha ugy erzed h nalatok ez belefer anyagilag es erzelmileg akkor nincs gond:-))
Vegulis en egyszer kertem egy 500 ezer forimtos futogepet-a ferjemtol karacsonyra, es of korsz megkaptam. De ez egy mas tortenet:-)
47 egy oraert nem veszes, ha normalis keresete van ez siman kifizetheto.Mas kerdes, h egyetemistakent, pasitol sosem kertem semmilyen ajandekot mert nem tudtam volna viszonozni. Sajat jersettel mas a tortenet, siman veszek neki pl egy Zegna oltonyt, vagy en allom a nyaralast, de mi kolcsonosen megengedhetjuk magunknak.
Ha nincs kereseted, azzal csak az a baj, hogy tenyleg majd ha neki lesz szulinapja beallitasz valami plusszmacival. De again, ha ez koztetek oke sztem kerj tole nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!