Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem tőle ezt az ajándékot szülinapomra? Fiúk ti megvennétek a barátnőtöknek?
Én nem tudnék csak így egyszerűen egy ilyen drága ajándékot "kérni",nem is akarnék,pedig nem mintha nem venné meg.
És még csak 4 hónapja vagy vele?Jövőre mit kérsz majd,egy emeletes házat? :D
Nézz ki inkább egy szép nyakláncot,még alig ismeritek egymást és máris elvárod,hogy ilyen drága dolgot vegyen neked?!
4 hónap után egy 50 rongyos ajándék kicsit erős.
Én megvenném-?
Lehet.
Mondjuk köztudott rólan,hogy elég nagylelkű vagyok, vagy inkább túlnagylelkű...:D
Igen túlzás lenne,szerintem ne erőltesd.
Kérni lehet kapni nem...
Amúgy huzzál el dolgozni aztán lesz pénzed is és nem kell elvárnod mástól....
Tudsz ilyen kaliberű ajándékot viszonozni? Egy kapcsolat pénzbe kerül, MINDKÉT FÉLNEK, és nem úgy van, hogy ő majd több tízezres ajándékokkal halmoz el, mert dolgozik, te meg kiszúrod a szemét egy mozival vagy egy általad főzött vacsival, mert nem dolgozol.
Amennyiben tudod viszonozni, célozgathatsz rá, vagy ha konkrétan rákérdez, hogy mit szeretnél, akkor mondhatod, hogy hát neked az az óra nagyon tetszik már régóta.
Ha nem tudod viszonozni, akkor meg felejtsd el.
Mondjuk, ha én anyagilag el lennék engedve, sem lenne pofám ilyen ajándékokat kérni a másiktól. Elég nagy pofátlanság.
Látszik, hogy nem ismered a pénz és egy jó kapcsolat értéket. Ha tudnád, hogy melyik mennyit ér, eszedbe nem jutna ilyet kérni.
A kapcsolat elején, azért én szoktam arra figyelni, hogy egálba legyen az adok-kapok. Tehát a kérdés a következő: te vennél neki 47 ezer Ft-os karórát, ha ő most azt kérne szülinapjára? Az mellékes, hogy egyetemista vagy, és hogy mennyi mellette az alamizsnád.
Csak olyasmit kérj amit viszonozni is tudsz! Amit te is meg tudsz neki majd adni! Majd amikor már X éve együtt vagytok, és összemosódnak a dolgok, akkor ráér az ilyesmi. De 4 hónap az még nem tartós kapcsolat.
Várjatok, arra senki nem gondolt, hogy kitartott a lányka?
Ebben az esetben nyugodtan kérheted.
Ez nem az a kaliber,amit "kérünk"...
Pláne,ha nem házasok vagytok és te nem adsz ekkora dolgot. Én szeretek adni,nem baj,ha nem akkora viszonzás,amíg nem kihasználás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!