Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudja kimondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja kimondani a barátom, hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés
Én mindig szoktam őt dicsérni, meg mondani, hogy mennyire jól néz ki, de ő ha mondja, akkor is csak olyanokat, hogy hát te se panaszkodhatsz, vagy ha mondom, hogy milyen szép ez a rózsa, akkor "pont mint te". Már mondtam neki, hogy engem ez zavar, és szeretném ha néha kimondaná rendesen, hogy szép vagy, de ez egy hónap után se működik, pedig mostmár másodszorra hoztam fel. Tudom, hogy szép vagyok, meg jó az alakom, de ez azért rombolja az önbizalmam. Ez komolyan annyira nehéz lenne kimondani? Vagy hogy vegyem rá?

2016. márc. 5. 20:46
1 2
 11/15 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Köszi a privit, ez is jò nagy baromsàg.

Szerintem te nézz utàna a fogalmaknak.

Ezutàn màr nem tudom...Lehet önbizalomhiàny? Ha nem ìgy lenne, minek bizonygatnàl privàtban?

" te sem panaszkodhatsz"

Még mindig gàz! :D

2016. márc. 5. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
De szèp macska vagy Sanyi
2016. márc. 5. 23:56
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Ja, ès ez legyen a legnagyobb problèmád az èletben, Sanyi.

Whore btw

2016. márc. 5. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem szokott hazudni,azért nem mondja. :D
2016. márc. 6. 08:39
 15/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akik nem szoktak ilyeneket mondani. Nekem is volt egy párom, ő sosem dicsérte a külsőmet, illetve nagyon ritkán, egyszerűen nem volt az a típus, nem volt a külsőségek embere, pedig csinos vagyok és jól nézek ki. A teljesítményemet mindig értékelte, de önmagától szerintem a legnagyobb dicséret az volt, hogy "Jól nézel ki ebben a ruhában" :D Persze ha rákérdeztem valamire, hogy szerinted ez így jó, vagy jól nézek ki így vagy valami, akkor válaszolt, de magától nem mondott semmit. De miért lenne veled, ha nem tart vonzónak vagy szépnek? Egyszerűen csak nem tartja fontosnak a külsőségeket, vagy nem az az ajnározós típus. Nyilván jól esik, ha a párunk megdicsér, de szerintem ne nyaggasd ezzel, ne ettől függjön a jóléted, hidd el, ha nem tartana szépnek, arról tudnál.
2016. márc. 6. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!