Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Se egy virág se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Se egy virág se egy szép szó?

Figyelt kérdés
Van egy párom. én 21 éves vagyok ő 30. Amióta együtt vagyunk se egy szál virágot se egy csokit semmit nem hozott még nekem. Ez azért rosszul esik. Nem mondja azt h milyen szép vagyok, milyen jó velem lenni. Pont ma mondtam neki h meg van a valentin napi ajándéka. Erre ő minek az azt se tudom mikor van. Ez nekem rosszul esett nagyon is. Vagy csak én reagálom túl? Tudja jól hogy milyen volt az előző párom, hogy semmi szeretetet törődést nem kaptam tőle. Azt hittem hogy tőle azért fogok kapni bókokat. Nem is az ajándékról van szó. Szerintetek tényleg túl reagálom vagy 30 évesen egy pasi nem romantikus már? Tavaly még az ex barátnőjének 6 hónapos évfordulóra vörös rózsa csokrot vett.
2016. febr. 8. 19:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A 6 hónapos évfordulóra majd Te is kapsz :)
2016. febr. 8. 19:26
 2/18 anonim ***** válasza:
Ő, kifejezetten ő sz**ärik rá , hogy mire vágysz-
2016. febr. 8. 19:29
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát ha eddig még semmit nem kaptam tőle és még a valentin napot se tudja mikor van kételkedek. Olyan mindha szégyelne engem. Fb-n se ír úgy a falamra semmit mint mások. A szülinapi köszöntésemet is megírta üzibe. Ha felrakok egy képet kettönről semmit nem reagál rá. De amikor az exével volt mindent máshogy csinált..
2016. febr. 8. 19:31
 4/18 anonim ***** válasza:
Szeret téged? Megbecsül? Szakít rád időt? Sok időt tölt veled? Őszinte veled? Ennél több mi kell? Azért mert nem bókol? Nem mindenki olyan... Te talán meg egy olyan ember vagy, aki többre értékeli a bókokat, a meglepetéseket, mint az, h ki van mellette...
2016. febr. 8. 19:32
 5/18 A kérdező kommentje:
2. Hát kezdem azt érezni hogy igazad van. És ez rosszul esik.
2016. febr. 8. 19:32
 6/18 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN! EZ A FACEBOOK! MEG A "FALRA ÍRÁS"... Szerintem inkább nőlj fel! Sajnos a kapcsolatok 98%-a a gyagyás oldaltól megy tönkre, mert mindenki ebben mér egy kapcsolatot is. Hány lájk, mit ír a másik, mennyira nyalja ki egyik a másik s***ét a világ előtt, aztán eltelik X hónap és hol a szerelem, meg az örökkön-örökké?! SEHOL! Talán nem ilyenben kell mérned a szeretetet, nem gondolod?

Most akkor én is sértődjek meg a barátomon, mert mikor hozzánk jön, akkor általában anyuméknak hoz valami apróságot, és nekem meg semmit se? :D Jesszus.. Akkor már rég nem lennénk együtt!

2016. febr. 8. 19:35
 7/18 A kérdező kommentje:

3. Remélem szeret. Megbecsülni megbecsül csak elég sokszor hoz fel olyan dolgokat amik nekem rosszul esnek és ő ezt tudja. Megkérem h ne mondja azért is mondja.

Sok időt hát.. csak hétvégén ha úgy van éppen.. mert dolgozik. de van hogy 1 napot látom 1 héten.. De ő tudja h örülnék egy szál virágnak is. Tudja jól még se akar nekem örömet okozni.

2016. febr. 8. 19:35
 8/18 anonim ***** válasza:

+ Szerintem ne erőltesd! Ne erőltesd rá, amit nem akar! Mennyi ideje vagytok együtt?

A másik, h még azon is virtuálisan fintorogsz, h keveset vagytok együtt mert dolgozik. Jól érezem? Jaj amúgy 2. vagyok és a 3. is az voltam :D

2016. febr. 8. 19:38
 9/18 anonim ***** válasza:

Figyi! Itt mindenki baromira okosnak hiszi magát, de nem az! :)

Egy 30 éves férfiról beszélgetünk, akinek jelezted, hogy szökőévben egyszer-egyszer, talán-talán meglephetne valamivel, mondjuk egy szál letépett virággal, ami ingyen van, vagy egy 200ft-os milkával...a pasi, aki tudja jól, hogy te ezeknek úgy örülnél mint majom a farkának nem hajlandó tenni érte semmit...konkrétan leszarja.

Ne mentegessük a pasit! Én azt javaslom, hogy te se fb-ra, se máshogy ne csöpögj utána...kicsit éreztesd vele milyen is az ő módszere! Az ajándékot, amit vettél neki valentin napra, tedd szépen el a szekrénybe és eszedbe se jusson odaadni. Ha esetleg rákérdezne arra, hogy miért nem adtad oda? Akkor nyugodtan mond meg, hogy jaaaa, azt? Hát az nincs már meg...miért lenne? Azt mondtad azt sem tudod mikor van ez a nap, akkor gondoltam nem is ajándékozunk.

Amúgy meg szerintem egy sóher disznó, aki azt hiszi, hogy azért mert idősebb nálad, okosabb is! Baromság...

2016. febr. 8. 20:00
 10/18 A kérdező kommentje:

Nem fintorgok azon h mennyit vagyunk együtt.. Csak amikor szabadnapja van akkor sincs velem. Nem erőltetni akarom csak kezdem azt érezni h nem szeret igazán.. Ígérget minden szépet és jót aztán semmi... Sokáig a voltam hozta fel mindig.. hogy menjek vissza hozzá... :S

Múltkor találtam 2 olyan képet a telóján amikor a volt barátnőjével csókolozik.. Ezen ne akadjak ki? Ő pénteken bele olvasott a telómba fb-n beszéltem egy fiú ismerősömmel semmi olyat nem beszéltem.. megpróbáltam megvigasztalni mert meghalt a tengeri malaca.. ezen fel háborodott h én milyen jogon beszélek mással.. meg biztos megcsalom.. Meg kérdezte h zavar-e engem ha a volt barátnőjével beszél, mondtam neki h nem csak nyugodtan. ilyenen én nem akarok ki... Hát azért a kettő dolog között van külömbség...

2016. febr. 8. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!