Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Se egy virág se egy szép szó?
"...6 hónapos évfordulóra..."
ez igen, ezt hogy hoztad össze?
6 hónap = fél év
ÉVforduló= 12 hónap
nem sok észt adtak hozzád, az biztos, lehet ezért szarik rád konkrétan a pasid, mert buta vagy mint a segg. Arra jó vagy hogy néha megdugjanak
11-es: megértetted amit írt, nem? akkor meg minek kötekedni?!
figyelj, ő nem ilyen bókolós-ajándékos pasi. ezért nem illetek össze. én is hiányoltam a virágokat, csokikat, bókokat, tönkre is ment a dolog, mert nem elégítették ki a vágyaimat.
most meg találtam olyan pasit, aki meglep csokival, cukorral, mindennap egy csomót kedveskedik szóban is, egyszerűen elolvadok tőle :) nekem ilyen fiú kell! :) sőt, még facere és kitesz közös képet velem, amit szintén igénylek :)
szakíts vele és találd meg a párodat, aki úgy viselkedik veled, ahogy te szeretnéd! :) sajnos az idei valentin napodnak már lőttek, de kívánom, hogy a következő teljen el romantikával! :)
A képet kirakta fb-re csodáltam is. De semmi más. Se egy szív semmit..
Hát az ideinek már tuti. Boldog nem leszek már. Ha csak nem változik meg hirtelen pár nap alatt.. De nem hinném.. Hát köszönöm szépen. :)
A pasid egy tapló, ennyi. Még ha nem is fontos neki a Valentin nap, ha te célzol rá, hogy jó lenne valami, nem az a helyes válasz rá, hogy há' asse' tom mikor van, haggyá' asszony.
Keress egy rendes férfit inkább.
Nem vagy boldog vele, akkor minek vagytok együtt?
Elmondom. H neki legyen kit kefélnie. Van olyan, h nem romanitkus alkat, meg nem ajándékozós típus (nem, ilyen szinten nincs...), de az legalább NEM BUNKÓ.
VEDD MÁR ÉSZRE. NEM AZT MONDJA, H JAJ DE ARANYOS, KÖSZÖNÖM, VAGY PISLOG, H HUPSZ, OLYAN IS VAN H VALENTIN NAP, HANEM A KÉPEDBE TÖRLI, H Ő BIZONYÁM SZ@@RIK AZ EGÉSZBE.
igen, direkt van CapsLock
??
Lehet én vagyok fura, de konkrétan rosszul érezném magam, ha folyton ajándékokat akarnának rám tukmálni...
A valentin nap egy nagy marhaság, ha nem lenne ennyire reklámozva, akkor én se tudnám mikor van.
A facebookon nem ír az üzenőfaladra? Botrány :D
Bár nem értem, hogy ha ennyire rosszul érzed magad vele, akkor miért nem
- beszélsz vele őszintén a dologról, és próbáltok megoldást találni, vagy
- szakítasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!