Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Se egy virág se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Se egy virág se egy szép szó?

Figyelt kérdés
Van egy párom. én 21 éves vagyok ő 30. Amióta együtt vagyunk se egy szál virágot se egy csokit semmit nem hozott még nekem. Ez azért rosszul esik. Nem mondja azt h milyen szép vagyok, milyen jó velem lenni. Pont ma mondtam neki h meg van a valentin napi ajándéka. Erre ő minek az azt se tudom mikor van. Ez nekem rosszul esett nagyon is. Vagy csak én reagálom túl? Tudja jól hogy milyen volt az előző párom, hogy semmi szeretetet törődést nem kaptam tőle. Azt hittem hogy tőle azért fogok kapni bókokat. Nem is az ajándékról van szó. Szerintetek tényleg túl reagálom vagy 30 évesen egy pasi nem romantikus már? Tavaly még az ex barátnőjének 6 hónapos évfordulóra vörös rózsa csokrot vett.
2016. febr. 8. 19:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

"...6 hónapos évfordulóra..."

ez igen, ezt hogy hoztad össze?

6 hónap = fél év

ÉVforduló= 12 hónap

nem sok észt adtak hozzád, az biztos, lehet ezért szarik rád konkrétan a pasid, mert buta vagy mint a segg. Arra jó vagy hogy néha megdugjanak

2016. febr. 8. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

11-es: megértetted amit írt, nem? akkor meg minek kötekedni?!

figyelj, ő nem ilyen bókolós-ajándékos pasi. ezért nem illetek össze. én is hiányoltam a virágokat, csokikat, bókokat, tönkre is ment a dolog, mert nem elégítették ki a vágyaimat.

most meg találtam olyan pasit, aki meglep csokival, cukorral, mindennap egy csomót kedveskedik szóban is, egyszerűen elolvadok tőle :) nekem ilyen fiú kell! :) sőt, még facere és kitesz közös képet velem, amit szintén igénylek :)

szakíts vele és találd meg a párodat, aki úgy viselkedik veled, ahogy te szeretnéd! :) sajnos az idei valentin napodnak már lőttek, de kívánom, hogy a következő teljen el romantikával! :)

2016. febr. 8. 20:25
 13/18 A kérdező kommentje:

A képet kirakta fb-re csodáltam is. De semmi más. Se egy szív semmit..

Hát az ideinek már tuti. Boldog nem leszek már. Ha csak nem változik meg hirtelen pár nap alatt.. De nem hinném.. Hát köszönöm szépen. :)

2016. febr. 8. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:

A pasid egy tapló, ennyi. Még ha nem is fontos neki a Valentin nap, ha te célzol rá, hogy jó lenne valami, nem az a helyes válasz rá, hogy há' asse' tom mikor van, haggyá' asszony.

Keress egy rendes férfit inkább.

2016. febr. 8. 21:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem vagy boldog vele, akkor minek vagytok együtt?

Elmondom. H neki legyen kit kefélnie. Van olyan, h nem romanitkus alkat, meg nem ajándékozós típus (nem, ilyen szinten nincs...), de az legalább NEM BUNKÓ.

VEDD MÁR ÉSZRE. NEM AZT MONDJA, H JAJ DE ARANYOS, KÖSZÖNÖM, VAGY PISLOG, H HUPSZ, OLYAN IS VAN H VALENTIN NAP, HANEM A KÉPEDBE TÖRLI, H Ő BIZONYÁM SZ@@RIK AZ EGÉSZBE.

igen, direkt van CapsLock

2016. febr. 8. 21:53
 16/18 anonim ***** válasza:

??

Lehet én vagyok fura, de konkrétan rosszul érezném magam, ha folyton ajándékokat akarnának rám tukmálni...

A valentin nap egy nagy marhaság, ha nem lenne ennyire reklámozva, akkor én se tudnám mikor van.

A facebookon nem ír az üzenőfaladra? Botrány :D

2016. febr. 9. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Bár nem értem, hogy ha ennyire rosszul érzed magad vele, akkor miért nem

- beszélsz vele őszintén a dologról, és próbáltok megoldást találni, vagy

- szakítasz vele.

2016. febr. 9. 11:47
 18/18 anonim válasza:
Ha azóta se változott semmi, akkor szerintem a legjobb az lenne, ha mindketten továbblépnétek, és keresnél valakit aki tényleg hozzád illik. Ha meg tudtátok beszélni, és minketten boldogok vagytok, akkor az szuper.
2016. márc. 5. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!