Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » AZ, hogy valakinek nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AZ, hogy valakinek nem volt még barátnője 25 évesen, az életképtelenség jele?

Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 20:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
36%
Nem, a nők nagy igényeinek a jele.
2016. márc. 5. 20:08
 2/27 anonim ***** válasza:
79%
Hogy itt mindig a nők vannak lehordva, ahelyett, hogy páran tükörbe néznének, vagy elmennének munkát keresni.
2016. márc. 5. 20:11
 3/27 A kérdező kommentje:
gépészmérnök vagyok. szóval munka részemről pipa
2016. márc. 5. 20:11
 4/27 curáku ***** válasza:
Miért nem volt barátnőd? Visszautasítás, vagy nem is igazán próbálkozol?
2016. márc. 5. 20:12
 5/27 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül!

Annyira kevés az infó rólad, hogy így képtelenség megmondani.

Gondolkodj el rajta, hogy miért történt így! Kinézet, önbizalomhiány, későn kezdtek el érdekelni a lányok, stb...?

Annyi oka lehet...

2016. márc. 5. 20:13
 6/27 anonim ***** válasza:
Nem, de ha már ez megfogalmazódott benne, akkor rád vonatkoztatva igen!
2016. márc. 5. 20:17
 7/27 anonim ***** válasza:

Léteznek csúnya, csóró nők is. Tehát itt értelmét is veszti a mondanivalód.

De tudod mi a gond?

Az, hogy még ezek a nők is el vannak szállva.

2016. márc. 5. 20:20
 8/27 anonim ***** válasza:
Az.
2016. márc. 5. 20:22
 9/27 anonim ***** válasza:
ha annak tartja akkor az. Ezen a sz@r oldalon a barátnő már presztizskérdés a válaszolók szemében.
2016. márc. 5. 20:22
 10/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kimondottan jó képű, inkább átlagos, vagy egy kicsivel az alatti. Szóval nem vagyok az a fajta, akinek elég elmosolyogni magát, és már becsorgatnak tőle a nők.

Az alkatom vékonyan izmos, 175 centi, rövid hajjal. (a magasságom az egyik olyan dolog, amit szeretek magamban:DD)

16 évesen szerelmes lettem, reménytelen szerelem volt. 20 évesen múlt el. A közbelső időben elküldtem mindenkit, aki bármit is akart volna tőlem.

Azóta meg..nem tudom..egy roncs vagyok. A munkatársam fogalmazta ezt meg jó, hogy XY basszus, te vagy a megtestesült szomorúság.

Magányos vagyok, és ez szétmar belül. Ami miatt meg persze taszítom a nőket, tehát mégtovább leszek magányos, és voilá. Kész az ördögi kör.

Sokan mondják, hogy legyek pozitív, de igazából..nem megy. Popper Péter fogalmazta ezt meg jól, aki azt mondta, hogy a boldogság az nem úgy van, hogy elhatározza az ember, hogy holnaptól pozitív lesz, másnap felkel, és hoppáá, azt veszi észre, hogy pozitív.

Igazából én nem tudom, hogy mi a francnak tudnék örülni az életben. Minek lehetne? Egészséges vagyok aránylag, van tető a fejem felett, de ez az embert nem teszi boldoggá. Nincsen semmi öröm az életemben.

2016. márc. 5. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!