Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AZ, hogy valakinek nem volt még barátnője 25 évesen, az életképtelenség jele?
Nem feltétlenül!
Annyira kevés az infó rólad, hogy így képtelenség megmondani.
Gondolkodj el rajta, hogy miért történt így! Kinézet, önbizalomhiány, későn kezdtek el érdekelni a lányok, stb...?
Annyi oka lehet...
Léteznek csúnya, csóró nők is. Tehát itt értelmét is veszti a mondanivalód.
De tudod mi a gond?
Az, hogy még ezek a nők is el vannak szállva.
Nem vagyok kimondottan jó képű, inkább átlagos, vagy egy kicsivel az alatti. Szóval nem vagyok az a fajta, akinek elég elmosolyogni magát, és már becsorgatnak tőle a nők.
Az alkatom vékonyan izmos, 175 centi, rövid hajjal. (a magasságom az egyik olyan dolog, amit szeretek magamban:DD)
16 évesen szerelmes lettem, reménytelen szerelem volt. 20 évesen múlt el. A közbelső időben elküldtem mindenkit, aki bármit is akart volna tőlem.
Azóta meg..nem tudom..egy roncs vagyok. A munkatársam fogalmazta ezt meg jó, hogy XY basszus, te vagy a megtestesült szomorúság.
Magányos vagyok, és ez szétmar belül. Ami miatt meg persze taszítom a nőket, tehát mégtovább leszek magányos, és voilá. Kész az ördögi kör.
Sokan mondják, hogy legyek pozitív, de igazából..nem megy. Popper Péter fogalmazta ezt meg jól, aki azt mondta, hogy a boldogság az nem úgy van, hogy elhatározza az ember, hogy holnaptól pozitív lesz, másnap felkel, és hoppáá, azt veszi észre, hogy pozitív.
Igazából én nem tudom, hogy mi a francnak tudnék örülni az életben. Minek lehetne? Egészséges vagyok aránylag, van tető a fejem felett, de ez az embert nem teszi boldoggá. Nincsen semmi öröm az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!