Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek is volt már ilyen? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már ilyen? Ez igazi szerelem, vagy mi?

Figyelt kérdés

Már kb.két éve tetszik valaki,vagyis "szeretem".Amit konkrétan kérdezni szeretnék,az a következő: máskor is éreztem már hogy nagyon hiányzik,és olyan is van hogy ha találkozok vele,aznap már nem tudom kiverni a fejemből,de van hogy másnap sem.

Gyakran van hogy miután látom,elsírom magam,de néha még másnap is rámjön..

És,próbálom elfoglalni magam,egy ideig sikerül,de van olyan is amikor már az is idegesít amit épp csinálok.De néha meg használ..

És,mikor suliban vagyok,vagy egy órán,akkor kevésbé gondolok rá,de olyan is van hogy amint hazaérek,egy kis idő múlva már teljesen ő van a fejemben.

2016. márc. 5. 17:28
1 2
 11/13 rrrrrreennnnn ***** válasza:

#9,jajj, ekkora bődületes baromsàgot rég olvastam. Szerinted mindenki viszontszereti azt, aki belè szerelmes? De jò lenne, akkor mindenki boldog lenne, nem lenne szerelmi bànat... Ahhoz semmi köze a kèrdező érzéseinek, hogy irànta ìgy éreznek-e.

Szerinted a szerelem csak viszonzott lehet, jajj màr...

Kérdező, ha ismered a személy negatív tulajdonsàgait, nem ùgy vagy vele, hogy csak a jòt làtod benne, felruhàzod olyan tulajdonsàgokkal, amiket akarsz làtni, akkor igen, szerelem, de miert nem tudatod vele valahogyan?

2016. márc. 5. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Drága "11"

Meséld már el akkor hogy mi a különbség a szerelem meg a rajongás között? Mert ha te szerelmes vagy valakibe akit nem is ismersz akkor mit nevezel rajongásnak?

2016. márc. 6. 20:52
 13/13 anonim ***** válasza:
De a kérdező ismeri....
2016. márc. 6. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!