Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veletek is volt már ilyen? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már ilyen? Ez igazi szerelem, vagy mi?

Figyelt kérdés

Már kb.két éve tetszik valaki,vagyis "szeretem".Amit konkrétan kérdezni szeretnék,az a következő: máskor is éreztem már hogy nagyon hiányzik,és olyan is van hogy ha találkozok vele,aznap már nem tudom kiverni a fejemből,de van hogy másnap sem.

Gyakran van hogy miután látom,elsírom magam,de néha még másnap is rámjön..

És,próbálom elfoglalni magam,egy ideig sikerül,de van olyan is amikor már az is idegesít amit épp csinálok.De néha meg használ..

És,mikor suliban vagyok,vagy egy órán,akkor kevésbé gondolok rá,de olyan is van hogy amint hazaérek,egy kis idő múlva már teljesen ő van a fejemben.

2016. márc. 5. 17:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

És,mikor épp azután vagyok,hogy látom,gyakran érzem hogy nehéz lesz kivárnom hogy lássam és vn hogy nagyon várom hogy írjon/hívjon,és az is elszomorít néha mikor nem ír..

Viszont ha meg ír,csak egy szót is,annak örülök.

Ez még a normális kategória?Ez igazi szerelem,vagy mi?Volt nektek ilyen?

2016. márc. 5. 17:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Van évek óta vele vagyok
2016. márc. 5. 17:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Ezt úgy érted hogy évek óta ezt érzed te is,vagy évek óta azzal a lánnyal/pasival jársz,aki iránt ezt érzed?
2016. márc. 5. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmi helyzetben vagyok. Mondjuk nem ismerem két éve, csak kb 1-1,5 éve, de itt rengeteg kizáró ok van, amiért nem lesz ebből semmi, de neked sok sikert és kitartást.

Sajnos jó tanácsot nem tudok adni, mert én magam se tudom kezelni ezt a helyzetet. Nem tudok nem rá gondolni, és azokra a dolgokra, amiket mondott nekem és amiket írt... :/

2016. márc. 5. 17:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Évek óta azzal a személlyel vagyok aki iránt ezt érzem.
2016. márc. 5. 17:56
 6/13 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: azért kérdeztem ezt,mert az én helyzetem másabb.Szóval én anélkül érzem ezt hogy járnék az illetővel.

:/

2016. márc. 5. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes akkor lehetsz, ha ismered a rossz tulajdonságait is, időt töltötök együtt stb.

Ez így csak rajongás

2016. márc. 5. 18:12
 8/13 A kérdező kommentje:

Szerintem viszonylag sok időt töltöttünk együtt,ezért is ismertem meg jobban,Órákig beszélgettünk,utaztunk együtt,volt hogy csak a városban,de elmentünk kocsival valahova együtt.

Viszonylag sok időt töltöttem azért vele..ha nem is látom minden nap,vagy minden héten.

2016. márc. 5. 18:20
 9/13 anonim ***** válasza:
48%

A szerelem az egy kölcsönös és viszonzott dolog, abba vagy szerelmes ahogy a másik ember bánik Veled, a személyiségét ismered és vonzódsz hozzá.

A Te esetedben egyfajta rajongásról beszélhetünk, valami miatt nagyon vonzódsz a másik emberhez, lehet hogy még az okával sem vagy tisztában, csak ezt érzed és kész. De ez teljesen egyoldalú!!!

38F

2016. márc. 5. 18:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az előttem szólóval. A szerelem nem feltétele annak, hogy a másik is szeressen, a kérdező simán lehet szerelmes!!!!
2016. márc. 5. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!