Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt szerelem, miért van ez?
MINDIG, kivétel nélkül mindig ez történik velem. 23 éves vagyok, volt már 4 komolyabb kapcsolatom és a hölgyek így vetettek véget a dolognak: Elmúlt a szerelem, de még mindig szeretlek. Természetesen mindezt megkoronázzák egy szakítással nekem meg lövésem sincs, hol a faszba rontom el.. Már idegesít, zavar a dolog. Nem vagyok veszekedős fajta, talán kicsit szeretgetős vagyok férfi létemre, de azért elvárásom pl, hogy a barátnőmmel naponta tudjak beszélni ( telefonon vagy interneten ) meg hetente azért találkozni velük.. Legutolsó kapcsolatomba, ez 3 naponta beszélgetésre meg 2-3 hetente találkozásra korlátozódott le, pedig nem rajtam múlt én ugrottam volna.
És akkor nem szerelmes.. És teljesen ki vagyok nullázva ezek után, mintha soha nem is lettem volna. Tanácstalan vagyok tényleg.
23/f
3 naponta beszélgetés, meg 2-3hetente találkozó?
hát ez minden szerintem csak nem normális.
a szerelmes ember nem ilyen.
ha a kezdetektől így volt, ott szerelem se volt.
Na ez nálam is így volt legutóbb! Igaz mi még nem jártunk csak alakulgattak a dolgok. Mi naponta beszéltünk, ezt mondjuk én igénylem is. De a találkozás nálunk is 2-3 hetente volt. Így meg szerintem nem lehet jobban megismerni a másikat. Mindig volt valami kifogás, hogy most miért nem ér rá...Beleuntam!
Nekem egy kapcsolat arról szól, hogy találkozunk, jól érezzük magunkat egymással, érdeklődünk a másik iránt stb...
Ez az elmúlt a szerelem duma meg nagyon gyenge...Azt érzi az ember, ha csak "pislákol a láng", de akkor miért nem szól, hogy az a másik "szerencsétlen" esetleg tudjon tenni ellene.
Cs csüggedj, majd találsz olyat, aki ezt értékeli benned! :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!