Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik az interneten belül sehol nem tüntetik fel, hogy együtt vannak a párjukkal! Ha valaki kérdezi, mit mondtok, mi ennek az oka?
Szerintem arra gondolhatott (olvassatok itt a gyakorin utána - temérdek ilyen story van), hogy sokan éltek ezzel már vissza. Még én is tudok sajnos mondani olyanokat, akik szintén ezt tették párjukkal, van aki többször is. Avégett nem írják ki (tisztelet a kivételeknek), hogy titokban (azzal, aki nem közeli ismerősük) flörtölhessenek és bizonyos esetekben félre is léphessenek. Az a jobbik eset, ha ilyesmi nem történek, csak "szimplán nem akarják" megosztani másokkal, de semmi egyéb.
"Azt kiírtuk mindketten, hogy kapcsolatban vagyunk."
Na ez dícséretes! Szvsz.
Most lehet mosolyogni :) de a kérdezőt az is zavarhatja (ebben van is valami), hogy ha ki van téve a kapcsolatban, akkor biztosan nem ír a lánynak, míg ha nincs ki téve semmi, akkor sanszos, hogy szingli, és "bátran" írhat(na) neki! :P :D
...még akkor is ha páran nem írnak vissza...
Itt senki sem holmi gondolatokról beszélt (valamit alaposan félreértettél, vagy nem olvastad amit írtunk), hanem sajnálatos tettekről. Lásd amit én írtam. Megtörtént nem egyszer, nem egy emberrel.
Egy szájbavert dolog átírásába pedig senki nem fog belehalni, lásd: "Azt kiírtuk mindketten, hogy kapcsolatban vagyunk." Mindenki boldog.
Hát igazából facén a felvett ismerőseim 90%-a tudja, hogy kivel vagyok együtt már több mint fél évtizede. Eddig egyedül anyám pasija agonizált ezen, mert ő a fészbukbubus. A maradék 10%-ban meg nincs olyan aki párkapcsolati terepen játszhatna. Régi tanárok, munkatársak, kozmetikus, tábortársak stb.
Amúgy Jaguár, engem sem látnál másképp mint a mobilom bújva, mert imádok olvasni és a mobil egy praktikus szerkentyű. Csak előkapom buszmegállóban, buszon, kávézóban, betöltöm a könyvet és mehet a buli. Én még mobilon is letiltottam a fészt, mert előző telómon az őrületbe kergetett a folyamatos pittyegésével, ez megbökött, amaz kiirt valami elméset, a harmadik képet rakott fel...
A mi lelki békénkben belefér az, hogy a való életben felvállaljuk egymást, és a virtuális meg el van hanyagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!