Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik az interneten belül sehol nem tüntetik fel, hogy együtt vannak a párjukkal! Ha valaki kérdezi, mit mondtok, mi ennek az oka?
Talán mert a saját kudarcait senki nem reklámozza, de a sikereit igen. Kivéve itt, ezen az oldalon.
Itt meg a kudarcait reklámozza mindenki, aki pedig kijelenti, hogy boldog a párjával azt egyből elkezdik alázni. :D
Tehát ha valaki megkerdezi, hogy miért nincs kiírva, hogy kapcsolatban?
Nincs az az ember, aki ezt megkérdezné.
ma 12:51
Mikor szakítottunk az exemmel, épp elég rosszul éreztem magam a szokásos "mi történt?" kommentáradat nélkül is, nem volt hozzá sok kedvem abban a lelkiállapotban, hogy 200 ember faggatózzon. Ezért nem osztottam meg a szakítást, szerintem elég egyértelmű :D
"Talán mert a saját kudarcait senki nem reklámozza, de a sikereit igen."
Nem érzem akkora sikernek, hogy képes vagyok épkézláb kapcsolatot létesíteni egy ellenkező neművel, hogy rögtön kiírjam magamra. Azt kiírtuk mindketten, hogy kapcsolatban vagyunk, hogy kivel, azt a közeli ismerőseink, akikkel élőben is tartjuk a kapcsolatot, úgyis tudják, a távolabbiaknak meg semmi köze hozzá.
Szerintem nem kell ehhez bonyolult érvrendszereket kidolgozni, vagy elkezdeni extrapolálni, hogy akkor mi biztos nem vállaljuk fel egymást. Jobban felvállaljuk egymást, mint jónéhány pár, akik teleszemetelik a netet a szerelmük színes-szagos-képes történéseivel.
Mondjuk ezt a kérdést leszámítva még senki nem kérdezte meg az okát, talán mert az ismerőseink többsége is felnőtt ember és tudja, hogy mindenkinek a saját, teljesen önkényes döntése, hogy mit és hogyan kommunikál magáról a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!