Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik az interneten belül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik az interneten belül sehol nem tüntetik fel, hogy együtt vannak a párjukkal! Ha valaki kérdezi, mit mondtok, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

2016. márc. 4. 11:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolat alapját nem az fogja megadni, hogy Facebook közösségi oldalon kiteszed magadat Kapcsolatba. Ez amúgy is rátok tartozik. Aki tudja tudja aki nem az nem. Nincs ennek jelentősége.
2016. márc. 4. 12:43
 12/26 anonim ***** válasza:
A másik érdekes dolog meg... amíg valakinek nincs "párja" , vagy szakított, érdekes mód ritkán írja ki, hogy egyedülálló (inkább nem ír ki semmit) de ha van, sokaknak az az első, hogy már másnap beírják, hogy kapcsolatban...ezen is látszik az ilyeneknél, hogy végre el akarnak dicsekedni vele.:D Ha azt tudatni szeretnék,hogy kapcsolatban vannak, azt miért nem, hogy szakítottak, egyedülállóak, stb???
2016. márc. 4. 12:51
 13/26 anonim ***** válasza:

Talán mert a saját kudarcait senki nem reklámozza, de a sikereit igen. Kivéve itt, ezen az oldalon.

Itt meg a kudarcait reklámozza mindenki, aki pedig kijelenti, hogy boldog a párjával azt egyből elkezdik alázni. :D

2016. márc. 4. 12:54
 14/26 anonim ***** válasza:
13. Mint pl Te? Nekem nincs kiírva, hogy kapcsolatban, ennek ellenére szeretjük egymást a párommal, de szerinted akkor én nem vállalom fel, meg szégyellem, letagadom, stb...:D
2016. márc. 4. 13:01
 15/26 anonim ***** válasza:

Tehát ha valaki megkerdezi, hogy miért nincs kiírva, hogy kapcsolatban?

Nincs az az ember, aki ezt megkérdezné.

2016. márc. 4. 13:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A párom nem igazán oszt meg dolgokat, kb 5 éve feltett magáról egy képet profilképnek, aztán szevasz, arra használja a facebookot, hogy régi japán autós oldalakat nézeget, meg velem chatel, és ennyi. A közös barátaink úgyis tudják, hogy együtt vagyunk, én nagy ritkán teszek fel 1-1 közös képet is, de tök fölösleges beállítgatni az állapotot.
2016. márc. 4. 14:28
 17/26 anonim ***** válasza:

ma 12:51

Mikor szakítottunk az exemmel, épp elég rosszul éreztem magam a szokásos "mi történt?" kommentáradat nélkül is, nem volt hozzá sok kedvem abban a lelkiállapotban, hogy 200 ember faggatózzon. Ezért nem osztottam meg a szakítást, szerintem elég egyértelmű :D

2016. márc. 4. 14:30
 18/26 anonim ***** válasza:
17. Na ezért nem kell kiírni semmi ilyen infot, se azt, hogy kapcsolatban, se azt, hog egyedülálló. Vagy mindkettőt vállalja fel az ember, vagy egyiket se...:)
2016. márc. 4. 14:33
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

"Talán mert a saját kudarcait senki nem reklámozza, de a sikereit igen."

Nem érzem akkora sikernek, hogy képes vagyok épkézláb kapcsolatot létesíteni egy ellenkező neművel, hogy rögtön kiírjam magamra. Azt kiírtuk mindketten, hogy kapcsolatban vagyunk, hogy kivel, azt a közeli ismerőseink, akikkel élőben is tartjuk a kapcsolatot, úgyis tudják, a távolabbiaknak meg semmi köze hozzá.

Szerintem nem kell ehhez bonyolult érvrendszereket kidolgozni, vagy elkezdeni extrapolálni, hogy akkor mi biztos nem vállaljuk fel egymást. Jobban felvállaljuk egymást, mint jónéhány pár, akik teleszemetelik a netet a szerelmük színes-szagos-képes történéseivel.

Mondjuk ezt a kérdést leszámítva még senki nem kérdezte meg az okát, talán mert az ismerőseink többsége is felnőtt ember és tudja, hogy mindenkinek a saját, teljesen önkényes döntése, hogy mit és hogyan kommunikál magáról a neten.

2016. márc. 4. 14:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Miért kellene feltüntetni?
2016. márc. 4. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!