Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megeshet, hogy egy vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeshet, hogy egy vékony lánynak megtetszen egy kövér srác?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 11:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azért mert idiótázni kezdtél.

Nem állitottam lehet félre érthető voltam,azt mondtam lehet,hogy ez is benne van,nem lehet tudni.

Nem biztos de lehet ott van.Csak vázolom a lehetőségeket.

Mert valljuk nyilván sokkal nagyobb hátránnyal indul egy vékony vagy egy kövér pasi.

2016. márc. 2. 15:16
 22/26 anonim ***** válasza:
De nincs benne ez. Pont. Te meg azt vallasz, amit akarsz...
2016. márc. 2. 15:28
 23/26 anonim ***** válasza:

16-os, te láthatóan pont annyit értesz a nőkhöz, mint a matematikához ("divergál a mínusz végtelenbe" hogy micsodaaa??).

Attól is függ, hogy hogyan kövér. Én is szeretem, ha egy pasi széles vagy pocakos, de ha melle vagy lógó tokája van, azt már nem. Volt már 120 kilós barátom, én sose voltam több 53-54 kilónál. De persze ha olyan nőre vágysz, akinek nem a külső az elsődleges, akkor a bensődet kell felturbózni.

2016. márc. 2. 16:22
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát,de azért ne ugorjatok egymásnak! :)

Nincs pénzem, emiatt kizárt az 1-es egyik alpontja.... Nem akarok ilyen állapotban maradni, fogyózom már egy ideje.

2016. márc. 2. 21:02
 25/26 anonim válasza:

persze:) én is a pufi srácokat szeretm pl:)

16/L

2016. okt. 23. 16:17
 26/26 A kérdező kommentje:
És mi vonz bennük? :)
2016. okt. 25. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!