Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megeshet, hogy egy vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeshet, hogy egy vékony lánynak megtetszen egy kövér srác?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 11:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

Srác: ~185 magas, 120 kiló (nem izmosan), pattanásos

Csaj: 160 magas, 48kg, nagyon szép és bájos

7 éve alkotnak boldog párt. Mindketten a barátaim és imádnivalóak. Ugyan a srác nem az esetem, szerintem nem helyes, viszont pontosan látom, hogy mit szeret benne a csaj és mivel ő szerelmes is belé, ezért a külsejét is vonzónak tartja. Fantasztikus a srác.

És nem a pénz miatt vannak együtt, mert a srác még tanul(csúszott, nem is keveset), most kezdett dolgozni, a csaj pedig már rég végzett a mesterdiplomával és viszi haza a borsos fizetését. Tehát még csak nem is a pénz miatt van vele a csaj.

Tényleg nagyon boldogok együtt, rengeteg akadályt leküzdöttek már közösen és még mindig kitartanak egymás mellett..pedig tényleg nem volt egyszerű az életük.

Ezt azoknak, akik szerint ilyen nem létezik.

2016. márc. 2. 12:11
 12/26 anonim ***** válasza:
173cm magas vagyok 82kg ez kover?
2016. márc. 2. 12:14
 13/26 anonim ***** válasza:
Bár több ilyen lány lenne.Senkit nem lehet kényszeríteni ilyesmire,de bár több olyan lány lenne aki önszántából tesz ilyet.
2016. márc. 2. 12:59
 14/26 anonim ***** válasza:
170 cm-sen 52-53 kg voltam, a barátom ugyanilyen magas és 98-100 kg. Ő volt az első igazi nagy szerelmem. Szóval lehetséges.
2016. márc. 2. 13:32
 15/26 anonim ***** válasza:

A párom 185 cm magas, ehhez kb. 120 kg.... hasán van felesleg, egyébként normál testalkatú.

Ha lehet Őt ebbe a kategóriába sorolni, akkor kövér

én meg 163 cm 53 kg

beleszerettem...az első randin 5 órát beszélgettünk.... kedves, humoros, jóképű, és megvan az önbizalma amivel jól el tudja adni magát :)

Mivel szerelmes vagyok, úgy szép ahogy van :)

2016. márc. 2. 13:42
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Lehet igen,de esélye divergál a mínusz végtelenbe.

Vannak kivételek nem mondom,mint amit írt az egyik válaszadó,hogy a csaj dolgozik a pali még egyetemista.

Itt szerintem a ,,sebtapasz-effektus" áll fent.

Tehát lehet volt a csajnak csalódása egy kisportolt pasival ezért ilyenkor,hogy a sebeket begyógyítsa,keres egy ,,rangon aluli" palit,aki szinten alatta van.

Na most szépen ezzel begyógyulnak a sebek,lelki sérülések.

Amint ez megtörtént a vonzalom szerelem megszűnik,és a csaj ilyenkor vagy szakít vagy félreszexel egy magamfajtával(nem nagyképűség,de sok ilyet láttam).

Tehát lehet látni de meddig ez a kulcs kérdés.

Én azt tapasztalom,hogy se kövér se nyikhaj pasit nem akar egy csinos lány akinek van választási lehetősége,az nézi,hogy a pasi igényes izmos sportos legyen.

Egy olyan csaj akinek nincsen választási lehetősége ergó egy szürke kisegér vagy dagadt az fog összejönni kövér gyerekkel,mert neki mindegy csak foglalkozzanak vele.

2016. márc. 2. 14:02
 17/26 anonim ***** válasza:
Nyilván 7 éve nyalogatja a sebeit a csaj.... Idióta.
2016. márc. 2. 15:04
 18/26 anonim ***** válasza:

Igazán intelligens vagy utolsó,én csak leírtam amiket látok,tapasztalat(experience).

EQ-don dolgozz egy kicsit ha megfogadsz egy tanácsot,mert így keserves életed lesz.

2016. márc. 2. 15:05
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem kell itt pattogni, hogy deigenismindennőnekazizmomacsókell.

Mi nem a playboy újságon nőttünk fel, ahogy eldöntik helyettünk, hogy milyen testet KELL szépnek tartunk, ellenben a mai pasikkal.

Lásd a kérdezőt: nem lefogyni akar, nem változtani az alakján, jó ő úgy kövéren is. De a barátnője az legyen vékony!

Barátnőm 160 cm és olyan 47-48 kg. (Legfeljebb!) És mióta ismerem, neki mindig a nagydarab pasik jöttek be, aki akkora mint egy kétajtós szekrény. Magas, és alsó hangon 120 kg, az se baj, ha több. Imádja őket.

Azt hozzátenném, hogy ő meg arcra nem szép, bár az alakja csinos, és sose lesz súlyfeleslege. Nagyon sok kövér pasi elutasítja, mégis újra és újra ilyen alkatú párt keres magához.

Nincs két nő, akinek ugyanaz a pasi tetszene, ha 20 jelöltből lehet választani.

Ellenben a legtöbb pasi ugyanazt a nőt fogja a legszebbnek találni, ha 20 csaj közül kell választania. Átmosta az agyatokat a média. Kívülről fújja mindenki, hogy a 90-60-90 a tökéletes alak, szőke haj, kék szem, stb.

2016. márc. 2. 15:10
 20/26 anonim ***** válasza:

Leírhatod, hogy tapasztaltad ezt, de minek húzod rá az én ismerőseimre a teóriádat?! 7 éve boldogok, a csaj nem a sebeit nyalogatja. Semmit nem tudsz róluk, én viszont annál többet..szóval mondd el a véleményedet nyugodtan, de felesleges olyan embereket belekeverni, akikről semmit se tudsz.

Egyébként mindenki olyan pszicho mókus itt mostanság... Mert biztos szar az életem, nem vagyok boldog a párkapcsolatomban, stb., stb.. :) Ti ezekkel a melléfogásokkal jobban érzitek magatokat?

És mi a gond az EQ-mal? Azért mert leírtam, hogy idióta vagy, mert olyat állítasz valakikről, ami nem igaz?

Én kérek elnézést.. ;)

2016. márc. 2. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!