Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek normális, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha nem akarok többé szerelmes lenni?

Figyelt kérdés

Úgy összejönnék valakivel, hogy csak szeretem, meg bejön, de nekem az első és egyetlen szerelem borzalmas élmény volt. Teljesen elvette az eszemet, semmi másra nem tudta koncentrálni, és évekbe telt kihevernem a fájdalmat utána... Nem akarok soha többé ilyen kiszolgáltatott lenni érzelmileg.

Más is van így ezzel?

20/L

2016. febr. 29. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezek nem szerelmi dolgok s egy kapcsolat nem tud megviselni.

Szerelmi kapcsolatban elkövetett hibák következményei viselnek meg.

Normális, 1.-re, mert nagy fájdalmakra gondolsz, de ezek csak rajtad múlnak. Ha megoldjátok problémákat, nincs negatív oldala. Nyugodtan akarj majd kapcsolatot, de előtte gondolkozz mik voltak a hibák, mik ennyire nem megviseltek. Csak olvasd el kérdésedet. Ilyeneket ritkán váltanak ki dolgok egy emberben.

"Úgy összejönnék valakivel, hogy csak szeretem, meg bejön"

Szereted, mint vonzódás? Ha csak ennyi, majd kialakul vagy másik irányba alakul egyre nagyobb mértékű megismerése miatt, de addig is. Egy szimpla vonzódásnál ilyen erős negatívokra kiváltó dolgok nincsenek. Légy bátor s nyílt. Ha legközelebb ilyen kiszolgáltatott leszel, élvezettel fogod tenni, mert( remélhetőleg) addigra tudod itt említett kapcsolatodban lévő problémákat hogyan kell jól megoldani. Ha úgy alakul s jönnek problémák, idejében szakítasz ha nem kommunikatív, vagy látod, vele tudtok jó kapcsolatot kialakítani.

"Más is van így ezzel?"

So so. Nekem 1 esélyem volt ilyesmire s annak vége már, de én nem félek vagy nem érzelmek miatt nem akarnám csak elhanyagolhatóan kis esély van messze látásból hasonlót találni.., s ez sem igazán találás volt, inkább megszerveztük.

2016. febr. 29. 12:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha lenne valaki, de nem akar, akkor nincs. Keress olyat akivel passzoltok személyiségileg.
2016. febr. 29. 12:24
 13/16 Költőnő? ***** válasza:
Akkor nem az lenne a megoldás, hogy dolgozol inkább magadon? Csak mert ez millió másban ki fog ám még jönni
2016. febr. 29. 14:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Miért jönne ki másban? Nincs szükségem senkire, ott vannak a barátaim.
2016. febr. 29. 14:36
 15/16 Költőnő? ***** válasza:

Esélyes hogy más dolgokhoz sem egészséges a viszonyulásod.

Dehát nem kell nekem hinni. Úgy élsz ahogy jónak látod. Lehet boldogan is, meg boldogtalanul is. Ez a te döntésed.

2016. febr. 29. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:

nem normális, de fiatal vagy még, nem csodálkozok, hogy így gondolkozol. Hagyj magadnak időt, még nem telt el annyi, amennyire legbelül szükséged lett volna. Ne foglalkozz a szerelemmel, a múlttal, ne ismerkedj, ha nem akarsz. Így nem is fognak rád nézni, Neked most ez kell - szerinted.

Aztán meg majd alakul az életed, de ne foglalkozz a szerelemmel! De vmi fog hiányozni, vki majdcsak jön és sokat fogsz rá gondolni, de ekkor ne a múlt jusson az eszedbe, hogy lehet, megismétlődik? Nem fog.

"Csak mert ez millió másban ki fog ám még jönni"

a munkádban, a szocializációdban, a lelkedben, hiányt fogsz érezni. Kerülni fogod az embereket, mert nem akarod hallgatni a magánéletüket, nem az irigység miatt, hanem az érdektelenség miatt. Tudom, miről beszélek. Pár évig jól meg voltam srác nélkül, kalandom volt, de nem érdekes. Most megismertem vkit, de nem akarok vele beszélni az érzéseimről, mert. De szenvedek miatta, az érzés miatt, a munkámra, a napjaimra kihat. Érdektelenné váltam a családra, a másokkal való beszélgetésre, unalmas a mások családjáról hallott sztori. Ő jó lenne, de mégsem lépek, az ok most mindegy. Így viszont szenvedek vagy majd keresek egy kalandot.

"Ott vannak a barátok", csak egy ideig. Amíg nem lesz családjuk, neked pedig nemhogy család, hanem szerelmed sem. Vagy majd össze akarnak boronálni iddi.tábbnál iddi.tábbal. Én inkább kiléptem a korábbi társaságomból, jelenleg csak munkatársaim vannak, ők is elég.

2016. márc. 8. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!