Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént már valakivel, hogy egy olyan srác kezdett neki udvarolni, aki nem jött be neki külsőre, de aztán, ahogy telt-múlt az idő mégis megszerette?
Igen, konkrétan ocsmány volt az én ízlésem szerint szegény srác. Felszínesnek és szemétnek éreztem volna magam, ha emiatt visszautasítom, ugyanis nagyon kedveltem őt, a külsején kívül semmi bajom nem volt vele. Adtam egy esélyt, összejöttünk, megszerettem emberileg nagyon, tudtam rá társként tekinteni. A külseje nem tetszett meg, de megszoktam, nem láttam már ocsmánynak. Ő volt nekem az első kapcsolatom, ő vette el a szüzességem is.
A szex végig POCSÉK volt, és nem a külseje miatt, de ha mondtam, azonnal még ő vont kérdőre, hogy miért nem élvezem ezt meg azt, meg amazt, szóval egy idő után kussoltam.
A problémák pár hónap után kezdődtek. Folyamatosan arról beszélt, hogy más nőket mennyire megdugna, a monogámia természetellenes, változtatni akart az öltözködésemen, mindenbe belekötött. Nem egyeztek a politikai nézeteink, és ezért állandóan lehordott, pedig én kerültem a témát.
Néhány hónap után eljutottunk odáig, hogy szintén öngyilkossággal zsarolt, mikor összevesztünk, pedig a legtöbb veszekedés onnan indult, hogy ő cseszegetett engem, és ha picit is megvédtem magam (sosem bántottam), akkor már trágár szavakkal hordott le. Teljesen elment az önbizalmam egy idő után, és nagyon össze voltam törve.
Hónapokig tűrtem az alázását, amikor végre eljutottam oda, hogy szakítok. Szakítás után fenyegetőzött, zsarolt (öngyilkossággal), és elhordott mindenféle ribinek, mikor a szakítás után 4 hónappal elkezdtem randizni egy másik sráccal.
Kicsit hasonló a történetem a # 3-aséhoz. Kissé megrettentem azon, hogy létezik olyan ember, aki komolyan ilyen helyzetben is azt látja bele az egészbe, hogy xy jobban nézett ki. :D
Én összejöttem az ocsmány sráccal, mert azt hittem, hogy lelkileg összeillünk (az elején NAGYON rendesnek tűnt), szóval eltekintettem a kinézetétől, de kiderült, hogy belül még sokkal ocsmányabb, mint kívül.
Alapvetően válaszolni szeretnék a kérdésre, de az elsőnek üzenem, hogy attól, hogy Ő párszor csalódott, attól még mással megtörténhet. Mint ahogy meg is történik.
A hármasnak üzenem: valószínű, akivel összejöttél, kicsit kevésbé tartotta magát jó pasinak mint amilyen jó nőnek Téged, s lehet nem értette, miért hullik az ölébe amire vágyik. Engem is összezavarna az ilyesmi, lehet, nem volt felkészülve rá.
Rendszerint megtörténik ez a kapcsolataimban. Járok valakivel, aki jól néz ki, aztán a kapcsolaton belül valahogy sokkal szebbnek látom, mint először és jobban megszeretem, kicsit úgy, mint ha saját magam lennék.. a gesztusait, ahogy ül, ahogy issza a kávét.. Pedig nem emiatt vonzódtam hozzá eleinte.
Igen! Most az elettarsam es rajongunk egymasert! Rengeteget is szexelunk. Sok kisfiut akarok, hogy legyen ilyen csodas ferfi meg . ( Csinos, noies, apolt no vagyok, nem kenyszerbol vsgy elkeseredettsegbol ismerkedtem vele. Egyszeruen jol ereztem magam vele minden talalkozaskor. Olyan jo volt a humora es olyan udvarias.)
Teljesen osszeillunk: kozos hobbik, erdeklodes, etelek, oltozkodes, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!