Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 szerelemetek is kibeszélt, megalázott, sültbolonddá tett a fél világ előtt és feldolgozhatatlan élményekkel gazdagitott, abbol van kiut?
Borzalmas hozzáállásod van s több okból is.
Minden kibeszélés ami valakiről szól egyén jelenlétének hiányában.
Megalázás rengetegszer nem akaratos. Ha akaratos, valamit nagyon durván elrontottál. Vagy felismered embert aki negatív s el mész, vagy embert aki nem képes kommunikálni így később esélyek lesznek megalázásra általa( ebbe én is bele estem de az komplikált) s te nem küldöd el, vagy te megalázás előtti dologgal váltottál ki valamit ami ehhez vezetett.
"sültbolonddá"
Ezt nem teljesen értem, de biztosan rosszabbnak szánod mint ahogy én értem. Emberek folyamatosan bolonddá teszik magukat másik ember szemében, de ennek szinte nincs súlya.
Na ez egyik.
Másik ezeknek kezelése, ha már ilyen rosszul látod őket, s mindenféle előzmény és lehetőség keresés helyett magadra veszed amit egy "szemét, kétszínű, másokat megalázó" ember tett, nem kéne megviseljen. Ha már nem tudtál előtte tenni, utólag gondolkodj el rajta mi is volt s ne hagyd odáig fajuljanak dolgok. Ezek jó leckék, mondjuk még nem neked, mint kérdésedből is látszik, de általában, amik jó tapasztalatok, nem "feldolgozatlan élmények". Élményeket nem lehet feldolgozni, csak megérteni s elfogadni. Ergo van, mert ilyen nem létezik, csak ha nem elfogadhatóvá teszed e eseményeket magadnak.
S harmadik, ha már így állsz ezekhez, is csak megtörtént dolgok amiket vagy elfogadsz vagy nem, ha befolyást gyakorolnak tudatalattidra, az milyenségétől függően felül írható, kigyógyítható. Ehhez s mindhez csak akarni kell.
utolso, nem is tudod, mik a sztorik. nincs gondom a kritikával és tisztában vagyok vele, hogy ezekhez én is kellettem, akár hibás voltam, akár nem, csak hagytam magam, de honnan tudod, hogy ezek valojában nem durva dolgok ? sajnos azok..
az egyik pl. egyetemi doktorandusz társam volt, és amikor a közös tanárunk lenyulta a 3honapos munkámat, és a nagy nyilvánosság előtt szétmocskolt , teljesen ártatlanul, akkor gyáva volt és mellé állt a tanárnak, hogy a saját irháját menste, engem nem védett meg. erről a szotrirol pl egyáltalán nem tehetek, mert nem is tudtam rola, hogy felhasználták a munkámat a sajátjukként. egyébként az illető kezdeményezett nálam, én nem akartam tőle sokáig semmit...
vagy egy másik : egy barátnőm, aki elég aljas személyiség, szerelmes volt a szerelmembe és egy ultragáz üzenetet irt neki a nevemben. tudom, szappanoperásan hangzik, de ez történt. egyébként minden baránőjével eljátszott ilyeneket, nekem két szerelmemre is rámászott annak idején, vagy rá akart, és egy másik osztálytársnőmnek is szo szerint elszerette a barátját. ja, meg anyagilag is kihasznált mindkettőnket. és az illető srác engem utált emiatt a kavarás miatt és egyszer elmondta az egészet az egész baráti körömnek, engem senki - se ő, se a "barátok" - meg se kérdeztek az egészről.. és szétterjedt egy csomo helyre, ahol sokan ismernek.
alapvetően ezek olyan sztorik, amikben az a bűnöm, hogy nme álltam a sarkamra. szoval nem követtem el semmit, amit szégyellenem kellene, mégis el voltam könyvelve mások által .. egyébként valoban sok élettapasztalattal gazdagitott, rá kellett ébrednem már egész fiatalon, hogy az emberek hallás után tájékozodnak, mint a denevérek és mindenr készpénznek vesznek, anélkül, hogy az érintettet megkérdeznék rola.. ez nem csak a tien-huszonéves korosztáylra igaz, akik az utobbi sztorin csámcsogtak, hanem a 40-50-es egyetemi oktatokra is, akik simán benyalták, amit mondtak nekik..
aztán volt egy másik nagy szerelmem, aki elfelejtette megmondani nekem, hogy 5 éve van barátnője. sajnos fiatal és naiv voltam, hogy ezt feltételezzem rola... ő is jo szemét volt velem utána, amikor egy érdekes fordulat során kiderült a nője előtt, hogy én vagyok, akkor mindent rám fogott, és még a neki irt leveleimet is megmutatta neki, mentette az irháját. én lettem a sz--r szemét. pedig ő kezdeményezte a "kapcsolatot". ebbe ne is menjönk bele. a negyedik nem érintett mélyen, szimplán egy szexmániás taho volt, belé nem igazán voltam szerelmes, ő belém igen, de mikor nem jöttem vele össze, öszejött mással és még másfél évig nyomult rám , miközben barátnője volt (no comment..). ő csak olyanokat cisnált, hogy amikor elkezdtem volna én is hajlani arra, hogy legyen valami köztünk - amikor még szingli volt, természetesen -akkor megmutatta és felolvasta a barátaimnak a neki irt személyes smse-imet és azzal vágott fel, hogy én szerelmes vagyok belé. érdekes, én sosem mondtam rola szinte semmit az én barátnőimnek, tisszteletben tartottam mindent, amit magárol mesélt és soha nme lett volna pofám a privát sms -eit megmutatni bárkinek.és nem én voltam szerelmes belé, hanem ő belém. de ő amint irtam neki valami olyat, két napon belül tudatta egy csomo emberrel, hogy én miket irok neki és bele vagyok esve.. pedig nme voltam..
hát tömören, ilyenek.. 4-ből 4 negativ tapasztalat. egyik sem tisztelte a privát üzeneteim, a személyem,semmit. én sosem beszéltem ki egyiket sem senkinek. vagy semmit nem mondtam roluk, vagy csak nagyon érintőleges dolgokat. engem mind a 4 rommá beszélt. igen, tudom, hogy egy luzer vagyok. élnek vajon olyan emberek a bolygon, akikben van annyi gerinc, hogy nem csinálják ezt a párjukkal vagy potenciális párjukkal ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!