Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen lett ez a világ? Minden tett mögött valami önző érdeket, hátsó szándékot kell sejteni?
egyszerűen nekem fájnak azok a gyanúsítgatások, és vádak, amivel a kiszemelt lányok illetnek. ráadásul volt olyan, aki a képzelgései miatt hagyott el, vagy utasított vissza.
én, ha szeretek, őszintén szeretek, úgy, hogy egyszerűen körülrajongom a lányt, ajándékot veszek, meglepetést adok, készítek, és őszintén, azért teszem ezeket a dolgokat, mert szeretem, mert nekem mindennél többet jelent.
és egy idő után jönnak a gyanúsítgatások... hogy én biztos azért teszem ezt, azért adom azt, mert elvárok tőle dolgokat. vagy mert "le akarom kenyerezni". vagy valamilyen szinten vissza akarom kapni. teóriákat gyártanak, erre rátesznek a tapasztalt barátnők tanácsai, elmélkedései, és bumm, kapom az ívest, pedig tényleg semmi hátsó szándékom nincs, de ez senkit nem érdekel. nem értem én ezt.
Ennek 1 oka van, hogy nem bíznak benned!
És amúgy ezt is túlzásba lehet ám vinni...mert úgy érezhetik h meg akarod venni őket!
nem kell minden héten venni neki valamit, nem kell h állandóan te fizess mindent elvileg te is pénzből élsz és ha 1 pár vagytok ezt meg is lehet beszélni.
Nem azt mondom h apróságokat ne, de elég ha az ember 1-2 ezer Ft-os dolgot vesz akár veszel egy kedvenc fagyiját...de ezt sem kell mindig...
Amúgy megsúgom, hogy ezek a csajok NEM rib@ncok!
Mert ezzel a rib@ncoknak nem lenne gondjuk!
azt nem a barátnőidre mondtam, hanem ellenkezőleg...
De ha minden nőnél így volt akkor benned van a hiba!
Mondjuk próbáld ki h csak havonta veszel valamit, amúgy meg max egy üdítő vagy egy desszert...
amúgy a nőknél általában ez természetes reakció....
1 nagy értékű dolognál nem feltételezik ezt h megcsalás meg másik nő lehet, hogy ha megkéred a kezüket és felkerül egy csilivili gyűrű.
amúgy ha túl sok az ajándék és értékesebb vagy csak simán sok, akkor meg azt hiszik, h valami oka van ennek, és tuti másik nő van a képben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!