Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Attól félek, hogy heves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól félek, hogy heves pillanatomban bevallom, hogy szeretem, hogy kezeljem ezt?

Figyelt kérdés
Már egy két hónapja szórakozunk, úgymond lazán, mert sokat dolgozunk mindketten, huszonevesek vagyunk, bar en tobbet akarok tole, csak eljeszteni nem akarom, de mar teljesen beleszerettem. Nem tudom, hogy ezt a ferfiak eszre veszik, akar a pillantasombol..e attol rettegek, hogy elszolom magam es akkor mi lesz, o meg mondja, hogy neki most nincs komoly kapcsolatra ideje es szakit velem, eljesztem..Ez eszreveheto ferfiak? ha elszolnam magam, hogy vagjam ki magam, hogy veget ne erjen? persze remelem, hogy idovel o is mellettem dont ugy igazan..
2016. febr. 27. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Na várjál már, most ő már mondott valamit??

Ez csak feltételesen mondtad? "hogy neki most nincs komoly kapcsolatra ideje es szakit velem"

Sűrűn találkoztok? Mióta ismered? Mennyire ismered? Régi barát, kolléga, vagy csak egy nemrég megismert emberke?

2016. febr. 27. 16:26
 2/6 A kérdező kommentje:
persze, ez csak feltetelesen mondom, hogy ezt a valaszt kaphatom. O most nem akar csaladot, annyit mondott egyszer, hogy neki igy jo... de szerintem azert neki is jo lenne a baratno, csak lehet, hogy eleve rosszul iditottunk..
2016. febr. 27. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nade drága, azt mond meg hogy ki ő neked jelenleg, hol tudtok találkozni, milyen sűrűn beszélgettek, mióta ismered, érdekled e őt egyáltalán, van e valaki vagy valamilyen tényező ami vagy aki az utatokba állhat??
2016. febr. 27. 16:34
 4/6 A kérdező kommentje:
régóta hódígat, már 3 hónapja randizuk, vannak suru idoszakok, egy heten tobbszor, s van hogy eltelik 2 het nelkule. Nem mondhatom, hogy mi jarunk, de azt sem hogy ez csak szex, egyszer akartam hogy veget erjen, akkor mindet megtett, hogy el ne veszitsen. Sajnos a munka miatt keves idonk van, es a baratok az elsok nala. En totalisan szerelmes vagyok bele
2016. febr. 27. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt hittem még semmi sem volt, de randizgattok néha, amikor ráér találkoztok nagyritkán néha hetek telnek el....

Ez így halott. Ha valóban téged akarna akkor szakítana rád időt, még ha csak naponta telefonon pár perc, de ő nem akar semmi komolyat. Sajnálom de ez 3 hónap után már eldőlt volna h akkor mit is akar.

Én a helyedben tisztáznám vele, hogy te mit szeretnél, illetve ő mit szeretne, mert ezaz állapot nem túl frankó.

2016. febr. 27. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
átbaszott de nagyon csúnyán. most jön majd a lényeg :dd
2016. febr. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!