Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem, de már elhatározta hogy nincs tovább. Help! Hogyan lehet "visszaszerezni"?
Nem volt ez olyan sok idő, de ahhoz elég volt, hogy eldöntse, hogy nem akar többet.
Ennek annyi.
Fordítsd meg a dolgot! Ha TE döntenéd el, hogy "ennek ennyi", akkor Ő tudna bármit is tenni?
Ha a válaszod: "persze, hogy tudna"
akkor gondold át újra!
Megszédülök a hirtelen jött sikertől. :D
üdv: Kettes :)
Példának leírom az én esetem,ami kb ugyanez,de 3 hónap helyett csak 2 hétig viseltem ezt el:D
Az elején folyamatosan írogatott,bókolt,hívott jobbra-balra,aztán egyszer csak megváltozott valami.Mintha megijedt volna,hogy ebből tényleg komolyabb is lehet...kevesebbet írt(bár szinte mindig ő írt először!),de én nem tudtam megnyílni már kellően,mert éreztem,hogy gond van.De ha rákérdeztem,hogy mi,mindig tagadta és kimagyarázta.Nem is hívott már sehova,amikor pedig összefutottunk(véletlen),köszönt,de oda se jött beszélgetni.Aztán írt,hogy mizu...ott le is zártam a dolgot.Hiába,hogy én már többet érzek,csak ámítanám magam,hogy lehet ebből még valami(a szexen kívül) :/
Ami nem megy,nem kell erőltetni...ha a megérzések már az elején azt súgják,hogy valami gond van,azokra érdemes hallgatni.
20L
"köszönt,de oda se jött beszélgetni.Aztán írt,hogy mizu…"
Ultragáz!! Sunyi csávó, nem őszinte, fokozzam még?
üdv: Kettes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!