Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem, de már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem, de már elhatározta hogy nincs tovább. Help! Hogyan lehet "visszaszerezni"?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen találkozgattunk egy férfival... én 23N, ő 26F. Sokáig tartott ez a dolog (3hónap), elvoltunk egymással, de nem tudta mit akar, mert úgy érezte nem vagyok határozott. Szex nem volt. Nem tudtam közeledni, mert nem tudtam mit akar. Tehát félreértésből adódott az egész. Lehet még ennek esélye, ha eldöntötte ennyi volt? Mit tudnék most tenni?
2016. febr. 17. 22:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem volt ez olyan sok idő, de ahhoz elég volt, hogy eldöntse, hogy nem akar többet.

Ennek annyi.

2016. febr. 17. 22:58
 2/15 anonim ***** válasza:

Fordítsd meg a dolgot! Ha TE döntenéd el, hogy "ennek ennyi", akkor Ő tudna bármit is tenni?

Ha a válaszod: "persze, hogy tudna"

akkor gondold át újra!

2016. febr. 17. 23:16
 3/15 anonim ***** válasza:
a kettes nagyon jól írja.
2016. febr. 17. 23:21
 4/15 A kérdező kommentje:
utolsó, szuper vagy :)
2016. febr. 17. 23:21
 5/15 A kérdező kommentje:
vagyis igen a kettes. :) Köszönöm :D
2016. febr. 17. 23:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kifogás, kifogás, kifogás. Ami ilyen bénán indul, annak nem hinném, hogy jó vége lenne. Szerintem engedd el.
2016. febr. 17. 23:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Megszédülök a hirtelen jött sikertől. :D

üdv: Kettes :)

2016. febr. 18. 01:41
 8/15 anonim ***** válasza:

Példának leírom az én esetem,ami kb ugyanez,de 3 hónap helyett csak 2 hétig viseltem ezt el:D

Az elején folyamatosan írogatott,bókolt,hívott jobbra-balra,aztán egyszer csak megváltozott valami.Mintha megijedt volna,hogy ebből tényleg komolyabb is lehet...kevesebbet írt(bár szinte mindig ő írt először!),de én nem tudtam megnyílni már kellően,mert éreztem,hogy gond van.De ha rákérdeztem,hogy mi,mindig tagadta és kimagyarázta.Nem is hívott már sehova,amikor pedig összefutottunk(véletlen),köszönt,de oda se jött beszélgetni.Aztán írt,hogy mizu...ott le is zártam a dolgot.Hiába,hogy én már többet érzek,csak ámítanám magam,hogy lehet ebből még valami(a szexen kívül) :/

Ami nem megy,nem kell erőltetni...ha a megérzések már az elején azt súgják,hogy valami gond van,azokra érdemes hallgatni.

20L

2016. febr. 18. 08:27
 9/15 anonim ***** válasza:

"köszönt,de oda se jött beszélgetni.Aztán írt,hogy mizu…"

Ultragáz!! Sunyi csávó, nem őszinte, fokozzam még?

üdv: Kettes

2016. febr. 18. 12:55
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 tudom,le is döbbentem,hogy egyáltalán volt bátorsága még írni,miután oda se jött...mégis mit várt?:D
2016. febr. 18. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!