Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes visszaszerezni valakit, aki megutáltunk de utáljuk is és szeretjük is őt?
Két makacs ember nem fér meg együtt sokáig? Hogyan kezeljem a kitöréseit? A sajátaimat? Harmónikus kapcsolat titka?
Vagy hogy ne érdekeljen?
még válaszokat várok..valami más megoldás csak van?
nincs gyerek.
Ő is ilyen duzzogós.. most utál engem mert megmondtam a véleményem. mert egy elkényeztetett nagyképű egoista volt és az is.. de néha szeretni való is amikor éppen olyan.
Folyton ezt csinálta összejöttünk majd szakítottunk.. már én se tudom mit érzek..:/ de rossz is nélküle.
Felnőtt vagyok.
Te vagy az L.O.?
Figyelj nem vagyok duzzogós meg elkényeztetett, csak elegem lett abból, hogy folyton megbántasz, és olyannak állítasz be amelyen nem vagyok. Egy kicsit meg mindenki egoista, önző... Ha nem az lenne, kipusztult volna az emberiség az őskorba. Szóval ez biológia. Olvasd el az önző gén c. könyvet és érteni fogod:
Én is hasonlóan érzek amúgy irántad. Szoktam rád gondolni, meg szertnélek átölelni. :( De mind 1. Lehet igaza van azoknak akik írták, hogy inkább csak barátok maradjunk, mert csak veszekednénk sajnos. :'(
Ha nem te vagy. Akkor kérlek hagyd figyelmen kívül amit írtam.
Én vagyok B.E. :)
Igen igazad van én is önző vagyok kicsit.Válaszoltam neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!