Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mik a meglatasaitok? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a meglatasaitok? Hogyan tdnam visszaszerezni?

Figyelt kérdés

Volt egy pasi az eletemben,mindent tudtunk egyutt csinalni neha azt ereztem nagyon szeret,kavartunk kozben se sosem jottunk ossze.

Es biztos vagyok benne hogy azert nem mert konnyen adtam magam,nem kellett kuzdenie ertem.. Itt rontottam el

Nagyon tomoren

Megtudnam szerezni? Tenyleg akarom ot es elvoleg ha van cel van hozzavezeto ut is

Ezt az utat akarom megtalalni

Tapasztalatok? Meglatasok? Ferfiak szemszoge is erdekel

En 18 vagyok o 20

2015. nov. 29. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel és kérdezd meg van-e kedve találkozni veled. Ennél nyíltabban és normálisabban nem lehet.
2015. nov. 29. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van. Őszinte, korrekt.
2015. nov. 29. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:

De o ennel bonyolultabb

A lanyokat sem ugy kell megszerzni hogy szia tetsel jarjunk cselezni kell es taktikaznk nala de tenxleg

2015. nov. 29. 18:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindegy lemondok rola
2015. dec. 1. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Túl fiatal vagy!! Senki nem lehet VISSZASZEREZNI. Xard le!
2016. febr. 18. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!