Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő vagy férfi, aki soha az életbe senki után nem tud, nem fog kémiát érezni a másik iránt? Ilyen emberek örökké egyedül maradnak?
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 13:45
11/12 anonim válasza:
igen, egyedül maradnak, és akkor mi van?
Rengeteg idős ember él egyedül, ők se gondolták volna, mikor házasodtak, meg gyerekük lett, hogy az idős korukat egyedül fogják tölteni.
Egyedüllétben semmi gond nincs!
12/12 anonim válasza:
Szerintem meg létezik a kémia! Ránézel és tetszik, érzed az illatát, az egész lénye vonz és még meg se szólalt, nem is beszéltünk, nálam ezt jelenti.
Azt nem tudom, hogy van-e olyan, aki soha nem érez ilyet senki iránt, de velem működik. Szerintem a legtöbb ember tud így vonzódni másokhoz, láttam már ilyet "külső megfigyelő"-ként is.
Ha, pedig valaki nem érez ilyet, az tényleg házasodhat más okokból is, ahogy fentebb írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!