Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok mennyi esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annus0111 kérdése:

Mit gondoltok mennyi esély van arra, hogy tényleg tetszem neki és nemcsak szórakozik? Korkülönbség 24év a férfi részére.

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem,ő kezdett bókolni,majd szexdolgokról beszélni,úgymond szexchateltünk 1hónapig,aztán találkoztunk,megcsókolt,folytatódott a chat,azóta többször is találkoztunk,simogat,hozzámér,szép az arcom,becéz stb.De megrekedt a dolog. Kapcsolatban él,ez nem is titok,de nem téma köztünk.Nem kapcsolatot akarok,hanem izgalmat,élvezetet,megvan a kémia ez ellen nem tudok mit tenni. Tudom jönni fog a hülye vagyok,apakomplexusos komment,de kérem aki volt hasonló szituban,ossza meg velem. Ő azt mondja le akar velem feküdni,mégsem tesz semmit érte.Vannak közös ismerősök,de senkinek nem beszélek róla,ő sem.

2016. febr. 23. 16:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Most ez lehet fura calasz lesz, de mi van ha azert nem fekudt le veled, mert van baratnoje. Tudsz mas nokrol is az eleteben? Mert ha nem, akkor lehet szimplan nem akarja megcsalni a baratnojet vagy a masik verzio, hogy nem akar teged kihasznalni (mert ez az lenne, hiaba ajanlod fel magad) vagy attol fel beleszeretnel. De ezt en nokent irom, lehet egy ferfi maskepp gondolja.
2016. febr. 23. 17:50
 12/21 A kérdező kommentje:
11-es köszönöm a válaszodat. Más nőről nem tudok,rá is kérdeztem van-e valaki akivel együtt van a barátnőjén kívűl, azt mondta nincs. Tudom,ezt most vagy elhisszük vagy nem. Hát...lehet van abban valami,amit mondasz,csak akkor legalább tett volna a pontot a végére,és mondta volna meg kerek-perec. Csak toporgunk úgy érzem. Van időszak,amikor abszolút nem kerül szóba, van mikor rákezdi és ír egy-két intim mondatot...
2016. febr. 23. 18:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Gondolom azert nem tesz pontot a vegere mert izgatja a fantaziajat. Talan a flort inkabb bejon neki. Ha ez igy neked nem jo, keress egy masik ferfit. Ami nem megy magatol, azt jobb nem eroltetni.
2016. febr. 23. 18:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Biztosan tetszel neki,különben nem közeledett volna.Talán egy kicsit célozhatnál rá hogy szeretnél tovább lépni.
2016. febr. 23. 18:44
 15/21 A kérdező kommentje:
Ha célzom rá, érti is,és 2féleképpen reagál. 1. Örül a célzásnak, és azt mondja higyjem el ő is akarja. 2. Csak mosolyog. Nem sok mi? :D
2016. febr. 23. 19:14
 16/21 anonim ***** válasza:

az a durva, hogy nektek mindig a foglalt kell! Tényleg ribik vagytok, akiknek ilyen a felfogasa. Volt bnom is elmesélte, hogy lefekudt egy olyan pasival, akinek felesége és gyereke is volt.

Undorito, hogy nektek "mindig" a foglalt kell! Nem talaltok elég szingli pasit vagy mi? És igen, te pont olyan undoritoan viselkedsz, mint a csavo!

Magamon is észrevettem, ha van bnom, azonnal tapadnak ram a nok, ha nincs, érdekes, nekem kell teperni. Nektek miért nem jó a szingli pasi? Legyen mar tartasotok, ahogy tobben is mondtak mar elottem.

2016. febr. 24. 16:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nektek és mi az, hogy mindig? :D Első ilyen esetem és nem én kezdeményeztem. Ja és ezelött sosem volt dolgom foglalt pasikkal,szóval ez a mindig kifejezés nem helyén való jelen esetben. :) Mint írtad,barátnőd belement egy ilyenbe. Akkor ha te ilyen undorítónak tartod az ilyet, hogyhogy a barátnőd meg mégis jó? Nem hiszem el, hogy nem érti itt sok ember, mi is az a kémia. Az csak jön és elsodor,és azt had jegyezzem meg: amelyik kutya otthon jól lakik,az nem megy máshoz...
2016. febr. 24. 18:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Megismétlem, amit irtam: "VOLT bnom". Nem mukodott, épp a felszines felfogasa miatt!

Mit jelent a nektek mindig? Nektek, azaz felszines noknek! Mindig, azaz nincs olyan, hogy csak most! Te mindig egy devians kémiara fogsz hivatkozni a tisztesség helyett!

Ja, de amikor téged csalnak meg majd, jah, akkor milyen szemét minden pasi! Jah, akkor mar nem fog érdekelni az o kémiaja. Hihetetlen, mennyire gusztustalan elmével birnak egyesek, mint te is!

Felfogod, hogy egy masik embert veszel semmibe és alazol meg? Jah, nem szamit, mert egy onzo kis liba vagy! Kivanom, ugyanigy csaljon majd meg, akibe szerelmes leszel egyszer, és hivatkozzon a kémiara, ahogy most te! Megnézem az arcocskadat utana...

Probald végre felnottként kezelni magad, lényegtelen, hogy o miért csalja meg a nojét! Majd ha otthagyta, és nincs vele, akkor jogos, hogy lefekszel vele. Addig te pontosan ugyanolyan undorito vagy, mint o... de majd az élettol megtanulod, amikor visszakapod, amit masokkal teszel... mert az élet ilyen, bizony visszadja...

Még egyszer megkérdem, hatha eljut a kis agyadig: nincsenek szingli pasik? Nem ismersz egyet se? Nincs elég az orszagban? Mi a fene bajod van neked, hogy egyik sem jó ezek kozul? Nem gondolod, hogy talan veled vannak gondok?

2016. febr. 25. 01:26
 19/21 A kérdező kommentje:
Téged nagyon megbánthatott egy nő, ha így vélekedsz erről az egészről. De,vannak szingli pasik,képzeld eddig csak olyannal voltam és csak rendes kapcsolatban. De arról nem tehetek, hogy ez a foglalt pasas belépett az életembe és kikezdett velem. Persze, nem volt muszáj belemennem a dologba,de abszolút nem ismerem a barátnőjét, az ő lelkivilága had ne legyen már az én sérelmem.Jöhetnek az undorító vagy kommentek, de ismételten nem tehetek arról, hogy az ő pasija és engem meg megfogott. Nem akarom, hogy miattam elhagyja, és nem akarom évekig csinálni,egyszeri alkalom lett volna. Semmi kötöttség,és senkinek 1szó sem róla! Liba, vagy nem liba te honnan tudod, hogy a barátnő épp nem tesz ilyet vele? Van ám valaki oka annak, hogy így áll a szénájuk.
2016. febr. 25. 17:21
 20/21 anonim ***** válasza:
En nokent irom, hogy bizony nagyon szar erzes, amikor mas nok probalkoznak be a paromnalces tudtak, hogy vagyok. Oszinten szolva, undoritonak tartom az olyan embereket, akik kapcsolatban allo ferfira vagy nore mennek ra. A paromra olyan szinten mentek ra, hogy az mar pofatlansag volt. Utana az egesz noi nemtol kifordult a gyomrom, de aztan rajottem hogy mint no en ilyet soha nem tennek es ha en ilyen vagyok, akkor mas ilyen no is van es ha mas ilyen no is van, akkor huseges ferfi is... Szerintem fogadd meg a tanacsokat es keress szingli pasit. Eljon majd az ido amikor szerelmes leszel es egy hasonlo olyan lany fog ramozdulni a parodra mint te vagy es akkor visszagondolva magadat is utalni fogod.
2016. febr. 26. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!