Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tűz között? Avagy ti hogyan döntenétek a helyemben?
Uhhh ez a történet nagyon kusza,próbálom tömören..adott az ex,akivel szétmentünk,folyamatos féltékenysége miatt,valamint rámtelepedett,nem akart teret adni..összemelegedtem egy másik sráccal ,minden happy,volt is nálunk párszor,nagyon segítőkész,életrevaló,amit az exemből hiányzott is,a szüleimnek is nagyon szimpatikus,az exem folyamatosan szekált mióta otthagytam,nagyon szerettem őt,első igaz szerelem volt,de túl sokat tettem érte sajna..
Szóval ma összetalálkoztunk vele ,amikor a jelenlegi párommal sétáltunk..azóta görcs van a gyomromban,ő nem.tudott arról,hogy van valakim,mert féltem elmondani,különben sem akartam szítani a tüzet. Míg itt volt a párom,folyamatosan az exre gondoltam,de úgy éreztem beszélnem kell az exemmel,így találkoztam vele,de mellette meg folyton a páromra gondoltam,szerintem benne csak az hiányzik,hogy,egy biztos pont volt az életemben,és hohy akárhol voltunk mindig boldog voltam,a viselkedését leszámítva,a jelenlegi párom viszont olyan,ha nem foglalkozok állandóan vele,akkor azt mondja nem is szeretem,és,az idegtől sírni és hányni kezd..volt már így valaki?
Ti mit tennétek,kit választanátok? Vagy hagyjam mindkettőt? Normális,hogy érzek még valamit az exem.iránt?
Nem bírtam ki ,hogy ne beszéljek vele,azt mondta döntsek ő vagy a jelenlegi párom..de ha mellette döntök bizonyítsak és tegyek azért,hogy ne szívja a vérem..ez ugyanolyan zsarolás,mint a hányás nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!